Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Świt Nowy Dwór Mazowiecki Józefosław FC
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 19.9
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Lampka verovert de bal door een tackle van achteren. Zgrzelak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zielony bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampka verovert de bal door een tackle van achteren. Lampka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Stefańczyk probeert naar een medespeler te passen. Grohlich bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgrzelak verovert de bal door een tackle van achteren. Lampka is nu in balbezit. Lampka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Wielki geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moskal met de inworp. Zgrzelak rent richting de bal. Zgrzelak geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Moskal is nu in balbezit. Sadłowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wojak bereikt de bal nog maar net als eerste. Stępień onderschept slim de pass. Stępień haalt uit met een fantastische trap. Spirin bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Świt Nowy Dwór Mazowiecki - Józefosław FC 0:1

23e minuut.
Klungelig pakt Wojak de bal. Łuczak bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zielony. Zielony krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Zgrzelak rent richting de bal. Zielony onderschept slim de pass. Zielony speelt de bal door. Sadłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadłowski geeft een hoge lob. Spirin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Zielony onderschept slim de pass. Zielony probeert naar een medespeler te passen. Stępień rent richting de bal. Midas bereikt de bal nog maar net als eerste. Midas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Świt Nowy Dwór Mazowiecki - Józefosław FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Świt Nowy Dwór Mazowiecki 56%, Józefosław FC 44%.
Świt Nowy Dwór Mazowiecki - Józefosław FC 0:2

52e minuut.
Pieniek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Midas is nu in balbezit. Midas speelt de bal door. Stępień is nu in balbezit. Stępień schiet op doel. Spirin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Klungelig pakt Zgrzelak de bal. Zgrzelak passt de bal in één keer door. Rychlik rent richting de bal. Moskal onderschept slim de pass. Moskal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Piękoś geeft de bal voor. Grohlich kopt de bal weg. Klungelig pakt Stępień de bal. Midas is nu in balbezit. Midas haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Świt Nowy Dwór Mazowiecki - Józefosław FC 0:3

86e minuut.
Grohlich geeft een lange en hoge pass. Wojak bereikt de bal nog maar net als eerste. Midas begaat een overtreding. Midas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Świt Nowy Dwór Mazowiecki 53%, Józefosław FC 47%.
Świt Nowy Dwór Mazowiecki - Józefosław FC 0:3