Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Sokół Kleczew Kulfonia
532 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
29% Spel op eigen helft 71%
20 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.9 gemiddelde waardering 16.8
adequate Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


3e minuut.
Wojciechowski met een sublieme pass. Bernat rent richting de bal. Bernat speelt de bal door. Kwoka heeft problemen om de bal te vangen. Kwoka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokół Kleczew - Kulfonia 0:1

7e minuut.
Klungelig pakt Martino de bal. Kwoka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoka passt de bal in één keer door. Raoul is nu in balbezit. Raoul draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Szarynski bereikt de bal nog maar net als eerste. Raoul verovert de bal door een tackle van achteren. Lembrechts rent richting de bal. Lembrechts haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Sokół Kleczew - Kulfonia 1:1

14e minuut.
Bernat raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zawistowski komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Lembrechts rent richting de bal. Szarynski verovert de bal door een tackle van achteren. Szarynski met een sublieme pass. Raoul rent richting de bal. Raoul draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokół Kleczew - Kulfonia 2:1

20e minuut.
Justusson met een sublieme pass. Lembrechts rent richting de bal. Lembrechts passt de bal zonder na te denken. Daar is Raoul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raoul haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Serwatka onderschept slim de pass. Serwatka passt de bal in één keer door. Szarynski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lembrechts verovert de bal door een tackle van achteren. Lembrechts haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Serwatka passt de bal zonder na te denken. Füsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Füsi passt de bal in één keer door. Lembrechts rent richting de bal. Lembrechts draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Lembrechts rent richting de bal. Lembrechts speelt de bal door. Raoul is nu in balbezit. Raoul haalt uit met een fantastische trap. Fajdowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Lembrechts passt de bal in één keer door. Szarynski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarynski geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Justusson geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Storøy met een harde bal richting middenveld. Wojciechowski kopt de bal weg. Kwoka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Sokół Kleczew - Kulfonia 2:2

41e minuut.
Wnęczak passt de bal met de wreef. Filar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoka verovert de bal door een tackle van achteren. Kwoka draait met de bal, schiet en ... Storøy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokół Kleczew - Kulfonia 2:3

43e minuut.
Lembrechts bereikt de bal nog maar net als eerste. Justusson rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wnęczak. Wnęczak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Sokół Kleczew 43%, Kulfonia 57%.
KS Sokół Kleczew - Kulfonia 2:3

48e minuut.
Inworp. Justusson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pajor rent richting de bal. Füsi rent richting de bal. Füsi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Bizoń is nu in balbezit. Solanes onderschept slim de pass. Solanes geeft een hoge lob. Lembrechts heeft problemen om de bal te vangen. Lembrechts draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Justusson geeft een hoge lob. Pajor kan de bal niet met de borst controleren. Pajor probeert naar een medespeler te passen. Raoul rent richting de bal. Raoul draait met de bal, schiet en ... Ułamek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Sokół Kleczew - Kulfonia 3:3

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fajdowicz met een harde bal richting middenveld. Serwatka kopt de bal weg. Raoul is nu in balbezit. Raoul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokół Kleczew - Kulfonia 4:3

72e minuut.
Solanes neemt de hoekschop. Raoul rent richting de bal. Wnęczak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Raoul raakt geblesseerd tijdens het duel. Raoul kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Ułamek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokół Kleczew - Kulfonia 5:3

75e minuut.
Daar is Rudziński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Justusson bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Justusson verovert de bal door een tackle van achteren. Justusson geeft een lange en hoge pass. Ułamek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Füsi passt de bal zonder na te denken. Raoul rent richting de bal. Fajdowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Raoul onderschept slim de pass. Raoul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokół Kleczew - Kulfonia 6:3

89e minuut.
Solanes geeft de bal voor. Rudziński kopt de bal weg. Tomaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Justusson bereikt de bal nog maar net als eerste. Justusson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Sokół Kleczew 14%, Kulfonia 86%.
KS Sokół Kleczew - Kulfonia 6:3