Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BIAŁA Naprzod Plompka Nieboczowy
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 22
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Mętel met een harde bal richting middenveld. Stopczyński heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bajer. Stopczyński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stopczyński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Wolanik rent richting de bal. Wieczyński is nu in balbezit. Wolanik verovert de bal door een tackle van achteren. Wolanik draait met de bal, schiet en ... Musuła maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BIAŁA - Naprzod Plompka Nieboczowy 0:1

11e minuut.
Dworzyński rent richting de bal. Hadaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadaś geeft een lange en hoge pass. Stolarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolarz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Pęski rent richting de bal. Pęski met een sublieme pass. Śniadecki probeert de bal aan de voet te houden. Stolarz is nu in balbezit. Stolarz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Hadaś geeft de bal voor. Stolarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szumański tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szumański krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Mętel probeert de bal aan de voet te houden. Jakuczun is nu in balbezit. Bajer bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakuczun verovert de bal door een tackle van achteren. Jakuczun draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Bajer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajer met een sublieme pass. Stolarz is nu in balbezit. Wolanik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolanik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BIAŁA 46%, Naprzod Plompka Nieboczowy 54%.
FC BIAŁA - Naprzod Plompka Nieboczowy 0:1

69e minuut.
Dadej bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadej speelt de bal door. Wolanik probeert de bal met de borst te controleren. Stolarz is nu in balbezit. Stolarz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Dworzyński is nu in balbezit. Jakuczun bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadaś verovert de bal door een tackle van achteren. Dworzyński verovert de bal door een tackle van achteren. Dworzyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Kistowski rent richting de bal. Kistowski geeft een hoge lob. Stolarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolanik is nu in balbezit. Wolanik schiet op doel. Musuła probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Dadej passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Stolarz de bal. Pęski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolarz verovert de bal door een tackle van achteren. Stolarz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BIAŁA 67%, Naprzod Plompka Nieboczowy 33%.
FC BIAŁA - Naprzod Plompka Nieboczowy 0:1