Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Świt Nowy Dwór Mazowiecki Potion Drinkers
Normal Tactiek ses
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 26.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
hopeless Verdedigen poor


13e minuut.
Kubizna met een sublieme pass. Daar is Łaba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łaba passt de bal zonder na te denken. Kul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kul schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Lampka is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sandu. Lampka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kubizna zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lampka krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Shipkov de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Kędra geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Króżel met een snelle inworp. Janocha rent richting de bal. Janocha schiet op doel. Spirin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kul rent richting de bal. Kul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Świt Nowy Dwór Mazowiecki - Potion Drinkers 0:1

34e minuut.
Heis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

44e minuut.
Moskal met een snelle inworp. Wojak rent richting de bal. Wojak speelt de bal door. Boruc is nu in balbezit. Boruc haalt uit met een fantastische trap. Ravanelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sergipano verovert de bal door een tackle van achteren. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Świt Nowy Dwór Mazowiecki - Potion Drinkers 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Świt Nowy Dwór Mazowiecki 60%, Potion Drinkers 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Świt Nowy Dwór Mazowiecki - Potion Drinkers 1:1

52e minuut.
Łaba is nu in balbezit. Janocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Łaba maakt een afschuwelijke overtreding. Janocha roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Janocha kan niet meer verder spelen. Lampka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kołakowski komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Kul geeft de bal voor. Łuczak geeft een lange en hoge pass. Sergipano kopt de bal weg. Kul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kul draait met de bal, schiet en ... Spirin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Piękoś probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Świt Nowy Dwór Mazowiecki - Potion Drinkers 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Świt Nowy Dwór Mazowiecki 64%, Potion Drinkers 36%.
Świt Nowy Dwór Mazowiecki - Potion Drinkers 1:2