Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Potion Drinkers Świt Nowy Dwór Mazowiecki
ses Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
14 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.6 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Kubizna rent richting de bal. Janocha rent richting de bal. Janocha speelt de bal door. Kul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kul haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Wojak passt de bal met de wreef. Zgrzelak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgrzelak passt de bal zonder na te denken. Lampka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Ravanelli trapt de bal weg van het doel. Wojak kopt de bal weg. Lampka is nu in balbezit. Zgrzelak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgrzelak haalt uit met een fantastische trap. Ravanelli bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Potion Drinkers - Świt Nowy Dwór Mazowiecki 0:1

21e minuut.
Janocha is nu in balbezit. Janocha geeft een hoge lob. Moskal kopt de bal weg. Lampka is nu in balbezit. Lampka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Łuczak passt de bal zonder na te denken. Janocha met een sublieme pass. Kul is nu in balbezit. Kul draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Potion Drinkers - Świt Nowy Dwór Mazowiecki 1:1

40e minuut.
Janocha onderschept slim de pass. Janocha haalt uit met een fantastische trap. Daar is Piękoś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janocha is nu in balbezit. Janocha schiet op doel. Spirin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Potion Drinkers - Świt Nowy Dwór Mazowiecki 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potion Drinkers 48%, Świt Nowy Dwór Mazowiecki 52%.
Potion Drinkers - Świt Nowy Dwór Mazowiecki 2:1

49e minuut.
Kubizna speelt de bal door. Zgrzelak rent richting de bal. Zgrzelak met een sublieme pass. Lampka rent richting de bal. Lampka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Sandu is nu in balbezit. Sandu probeert naar een medespeler te passen. Kul rent richting de bal. Janocha rent richting de bal. Janocha schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Sandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandu geeft een lange en hoge pass. Kul is nu in balbezit. Kul schiet op doel. Spirin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Potion Drinkers - Świt Nowy Dwór Mazowiecki 3:1

59e minuut.
Klungelig pakt Lampka de bal. Wojak rent richting de bal. Kul verovert de bal door een tackle van achteren. Janocha rent richting de bal. Janocha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Janocha geeft de bal voor. Króżel bereikt de bal nog maar net als eerste. Króżel passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sandu de bal. Sandu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Kubizna bereikt de bal nog maar net als eerste. Janocha onderschept slim de pass. Janocha passt de bal met de wreef. Zgrzelak rent richting de bal. Sandu geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kul rent richting de bal. Kul draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potion Drinkers 24%, Świt Nowy Dwór Mazowiecki 76%.
Potion Drinkers - Świt Nowy Dwór Mazowiecki 3:1