Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Naprzod Plompka Nieboczowy Świt Nowy Dwór Mazowiecki
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 18.5
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Dadej onderschept slim de pass. Dadej passt de bal in één keer door. Wojak bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolarz onderschept slim de pass. Stolarz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Kistowski verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Moskal met een snelle inworp. Zgrzelak rent richting de bal. Zgrzelak draait met de bal, schiet en ... Cempel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Na een snelle pass probeert Mętel de bal onder controle te krijgen. Lampka rent richting de bal. Lampka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzod Plompka Nieboczowy - Świt Nowy Dwór Mazowiecki 0:1

15e minuut.
Klungelig pakt Gubiec de bal. Zgrzelak rent richting de bal. Zgrzelak passt de bal in één keer door. Lampka rent richting de bal. Lampka draait met de bal, schiet en ... Cempel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Bajer kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boruc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zgrzelak rent richting de bal. Zgrzelak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Lampka met een sublieme pass. Moskal is nu in balbezit. Sobkowicz begaat een overtreding. Sobkowicz krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Moskal geeft een hoge lob. Kędra kopt de bal weg. Wojak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolanik verovert de bal door een tackle van achteren. Wolanik schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Gubiec rent richting de bal. Gubiec geeft de bal voor. Zgrzelak heeft problemen om de bal te vangen. Lampka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Łaba geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dadej zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wolanik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolanik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naprzod Plompka Nieboczowy 46%, Świt Nowy Dwór Mazowiecki 54%.
Naprzod Plompka Nieboczowy - Świt Nowy Dwór Mazowiecki 0:1

49e minuut.
Łaba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kubizna bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolanik begaat een overtreding. Wolanik krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Wojak speelt de bal door. Zgrzelak rent richting de bal. Gubiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampka onderschept slim de pass. Lampka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Piękoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Piękoś geeft een hoge lob. Stolarz is nu in balbezit. Stolarz schiet op doel. Spirin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Naprzod Plompka Nieboczowy - Świt Nowy Dwór Mazowiecki 1:1

65e minuut.
Gubiec is nu in balbezit. Gubiec geeft een hoge lob. Gędłek rent richting de bal. Zgrzelak rent richting de bal. Zgrzelak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Kędra probeert naar een medespeler te passen. Stolarz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wolanik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolarz rent richting de bal. Stolarz haalt uit met een fantastische trap. Spirin bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzod Plompka Nieboczowy - Świt Nowy Dwór Mazowiecki 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naprzod Plompka Nieboczowy 43%, Świt Nowy Dwór Mazowiecki 57%.
Naprzod Plompka Nieboczowy - Świt Nowy Dwór Mazowiecki 2:1