Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
olimpia1923 KS Sokół Kleczew
Normal Tactiek 532
41% Balbezit 59%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.1 gemiddelde waardering 26.8
slecht Schieten goed
hopeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen matig


2e minuut.
Justusson rent richting de bal. Justusson geeft een lange en hoge pass. Raoul rent richting de bal. Raoul draait met de bal, schiet en ... Musielak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
olimpia1923 - KS Sokół Kleczew 0:1

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Solanes met een snelle inworp. Raoul is nu in balbezit. Raoul geeft de bal voor. Lembrechts bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
olimpia1923 - KS Sokół Kleczew 0:2

15e minuut.
Serwatka met een sublieme pass. Daar is Lembrechts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Füsi rent richting de bal. Raoul bereikt de bal nog maar net als eerste. Raoul schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Podolski rent richting de bal. Podolski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Helak geeft een lange en hoge pass. Filar is nu in balbezit. Filar geeft de bal voor. Klungelig pakt Podolski de bal. Raoul is nu in balbezit. Paal! Raoul bereikt de bal nog maar net als eerste. Raoul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
olimpia1923 - KS Sokół Kleczew 0:3

20e minuut.
Daar is Lembrechts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Füsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Füsi schiet op doel. Musielak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert Lembrechts de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
olimpia1923 - KS Sokół Kleczew 0:4

22e minuut.
Pajor speelt de bal door. Füsi rent richting de bal. Füsi speelt de bal door. Lembrechts bereikt de bal nog maar net als eerste. Lembrechts draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Basara passt de bal met de wreef. Raoul rent richting de bal. Füsi rent richting de bal. Füsi geeft de bal voor. Lembrechts springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
olimpia1923 - KS Sokół Kleczew 0:5

30e minuut.
Klungelig pakt Łabuński de bal. Lembrechts rent richting de bal. Lembrechts met een sublieme pass. Raoul bereikt de bal nog maar net als eerste. Raoul schiet op doel. Musielak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Justusson met de inworp. Lembrechts probeert de bal met de borst te controleren. Lembrechts draait met de bal, schiet en ... Musielak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Raoul bereikt de bal nog maar net als eerste. Füsi rent richting de bal. Raoul rent richting de bal. Raoul draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Podolski de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
olimpia1923 - KS Sokół Kleczew 0:6

39e minuut.
Szczutowski rent richting de bal. Füsi verovert de bal door een tackle van achteren. Füsi passt de bal met de wreef. Raoul heeft problemen om de bal te vangen. Raoul haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: olimpia1923 81%, KS Sokół Kleczew 19%.
olimpia1923 - KS Sokół Kleczew 0:6

48e minuut.
Füsi is nu in balbezit. Füsi geeft een hoge lob. Daar is Podolski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raoul bereikt de bal nog maar net als eerste. Raoul haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Szczutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczutowski passt de bal in één keer door. Füsi probeert naar een medespeler te passen. Raoul rent richting de bal. Raoul schiet op doel. Musielak bokst de bal weg. Raoul rent richting de bal. Raoul schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Szczutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Raoul verovert de bal door een tackle van achteren. Füsi probeert naar een medespeler te passen. Lembrechts bereikt de bal nog maar net als eerste. Lembrechts schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Plantador geeft een hoge lob. Basara kopt de bal weg. Helak probeert de bal aan de voet te houden. Raoul is nu in balbezit. Raoul haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Füsi onderschept slim de pass. Füsi passt de bal zonder na te denken. Serwatka is nu in balbezit. Serwatka geeft de bal voor. Raoul krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
olimpia1923 - KS Sokół Kleczew 0:7

80e minuut.
Serwatka rent richting de bal. Serwatka speelt de bal door. Raoul bereikt de bal nog maar net als eerste. Raoul draait met de bal, schiet en ... Podolski probeert de bal aan de voet te houden. Musielak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Klungelig pakt Łabuński de bal. Dulański geeft een hoge lob. Raoul bereikt de bal nog maar net als eerste. Lembrechts is nu in balbezit. Lembrechts haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Justusson met een sublieme pass. Füsi rent richting de bal. Füsi passt de bal met de wreef. Raoul bereikt de bal nog maar net als eerste. Raoul haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: olimpia1923 81%, KS Sokół Kleczew 19%.
olimpia1923 - KS Sokół Kleczew 0:7