Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Sokół Kleczew olimpia1923
532 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
19% Spel op eigen helft 81%
26 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
26.8 gemiddelde waardering 13.9
adequate Schieten poor
weak Passen hopeless
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Füsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Raoul is nu in balbezit. Raoul passt de bal met de wreef. Lembrechts rent richting de bal. Lembrechts draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Raoul bereikt de bal nog maar net als eerste. Raoul passt de bal met de wreef. Lembrechts bereikt de bal nog maar net als eerste. Lembrechts draait met de bal, schiet en ... Musielak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Pajor rent richting de bal. Pajor probeert naar een medespeler te passen. Dziamgot bereikt de bal nog maar net als eerste. Lembrechts onderschept slim de pass. Lembrechts draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Podolski is nu in balbezit. Raoul onderschept slim de pass. Raoul passt de bal met de wreef. Lembrechts rent richting de bal. Lembrechts draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokół Kleczew - olimpia1923 1:0

15e minuut.
Füsi onderschept slim de pass. Dulański rent richting de bal. Füsi verovert de bal door een tackle van achteren. Lembrechts rent richting de bal. Lembrechts draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokół Kleczew - olimpia1923 2:0

16e minuut.
Pajor raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Storøy komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Dębicki is nu in balbezit. Storøy verovert de bal door een tackle van achteren. Storøy geeft een hoge lob. Raoul is nu in balbezit. Raoul geeft een lange en hoge pass. Musielak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Plantador bereikt de bal nog maar net als eerste. Plantador passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lembrechts de bal. Füsi rent richting de bal. Füsi draait met de bal, schiet en ... Musielak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Łabuński is nu in balbezit. Lembrechts is nu in balbezit. Lembrechts schiet op doel. Dziamgot probeert de bal aan de voet te houden. Musielak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokół Kleczew - olimpia1923 3:0

31e minuut.
Justusson passt de bal zonder na te denken. Füsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Füsi met een sublieme pass. Klungelig pakt Lembrechts de bal. Lembrechts schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokół Kleczew - olimpia1923 4:0

36e minuut.
Helak rent richting de bal. Solanes onderschept slim de pass. Solanes geeft een lange en hoge pass. Lembrechts is nu in balbezit. Lembrechts haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Raoul heeft problemen om de bal te vangen. Raoul passt de bal met de wreef. Lembrechts rent richting de bal. Lembrechts haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokół Kleczew - olimpia1923 5:0

40e minuut.
Dębicki is nu in balbezit. Lembrechts is nu in balbezit. Szczutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Raoul verovert de bal door een tackle van achteren. Raoul draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokół Kleczew - olimpia1923 6:0

43e minuut.
Füsi probeert naar een medespeler te passen. Plantador met een sublieme pass. Justusson probeert naar een medespeler te passen. Raoul bereikt de bal nog maar net als eerste. Raoul draait met de bal, schiet en ... Musielak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokół Kleczew - olimpia1923 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Sokół Kleczew 21%, olimpia1923 79%.
KS Sokół Kleczew - olimpia1923 7:0

46e minuut.
Klungelig pakt Solanes de bal. Basara onderschept slim de pass. Basara geeft een hoge lob. Lembrechts is nu in balbezit. Lembrechts schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Justusson heeft problemen om de bal te vangen. Justusson geeft een hoge lob. Podolski kopt de bal weg. Lembrechts rent richting de bal. Lembrechts geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Plantador rent richting de bal. Plantador probeert naar een medespeler te passen. Justusson rent richting de bal. Justusson geeft de bal voor. Raoul maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Musielak speelt de bal door. Serwatka kopt de bal weg. Podolski kan de bal niet met de borst controleren. Lembrechts is nu in balbezit. Lembrechts draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Inworp. Basara met de inworp. Klungelig pakt Szczutowski de bal. Raoul rent richting de bal. Raoul haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Musielak met een harde bal richting middenveld. Storøy kopt de bal weg. Raoul bereikt de bal nog maar net als eerste. Raoul met een sublieme pass. Lembrechts bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Lembrechts probeert de bal met de borst te controleren.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Raoul rent richting de bal. Raoul geeft een hoge lob. Lembrechts bereikt de bal nog maar net als eerste. Lembrechts haalt uit met een fantastische trap. Musielak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Daar is Helak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raoul is nu in balbezit. Raoul draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Filar probeert de bal met de borst te controleren. Basara bereikt de bal nog maar net als eerste. Solanes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Solanes krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Dziamgot geeft de bal voor. Serwatka rent richting de bal. Serwatka passt de bal met de wreef. Raoul is nu in balbezit. Raoul draait met de bal, schiet en ... Musielak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokół Kleczew - olimpia1923 8:0

81e minuut.
Dziamgot raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rakszewski komt het veld opgelopen. Musielak trapt de bal weg. Storøy kopt de bal weg. Helak rent richting de bal. Raoul onderschept slim de pass. Raoul geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokół Kleczew - olimpia1923 9:0

90e minuut.
Füsi met een sublieme pass. Podolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podolski geeft een hoge lob. Raoul is nu in balbezit. Raoul schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Sokół Kleczew 17%, olimpia1923 83%.
KS Sokół Kleczew - olimpia1923 9:0