Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Świt Nowy Dwór Mazowiecki KS Sokół Kleczew
Normal Tactiek 532
38% Balbezit 62%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 29.2
poor Schieten good
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen good


3e minuut.
Raoul is nu in balbezit. Raoul geeft een hoge lob. Daar is Kędra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lembrechts is nu in balbezit. Lembrechts schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Świt Nowy Dwór Mazowiecki - KS Sokół Kleczew 0:1

12e minuut.
Justusson rent richting de bal. Justusson geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kędra de bal. Raoul bereikt de bal nog maar net als eerste. Raoul draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Serwatka kopt de bal weg. Lembrechts is nu in balbezit. Raoul is nu in balbezit. Raoul schiet op doel. Spirin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Świt Nowy Dwór Mazowiecki - KS Sokół Kleczew 0:2

37e minuut.
Serwatka onderschept slim de pass. Serwatka met een sublieme pass. Füsi rent richting de bal. Raoul bereikt de bal nog maar net als eerste. Raoul haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Plantador geeft een hoge lob. Piękoś is nu in balbezit. Lembrechts onderschept slim de pass. Lembrechts schiet op doel. Spirin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Lembrechts maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Piękoś de bal. Raoul rent richting de bal. Raoul haalt uit met een fantastische trap. Spirin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Świt Nowy Dwór Mazowiecki - KS Sokół Kleczew 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Świt Nowy Dwór Mazowiecki 67%, KS Sokół Kleczew 33%.
Świt Nowy Dwór Mazowiecki - KS Sokół Kleczew 0:3

49e minuut.
Piękoś verovert de bal door een tackle van achteren. Piękoś geeft een hoge lob. Inworp. Solanes met een snelle inworp. Füsi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Pajor verovert de bal door een tackle van achteren. Pajor geeft de bal voor. Raoul rent richting de bal. Raoul draait met de bal, schiet en ... Spirin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Świt Nowy Dwór Mazowiecki - KS Sokół Kleczew 0:4

68e minuut.
Kubizna geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Justusson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lembrechts bereikt de bal nog maar net als eerste. Lembrechts haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Serwatka is nu in balbezit. Serwatka geeft een hoge lob. Raoul rent richting de bal. Raoul haalt uit met een fantastische trap. Kędra probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Piękoś geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Justusson met de inworp. Lembrechts is nu in balbezit. Lembrechts geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Solanes heeft problemen om de bal te vangen. Solanes geeft een lange en hoge pass. Daar is Lembrechts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raoul is nu in balbezit. Raoul draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Spirin met een harde bal richting middenveld. Pajor kopt de bal weg. Lembrechts heeft problemen om de bal te vangen. Lembrechts draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Świt Nowy Dwór Mazowiecki - KS Sokół Kleczew 0:5

89e minuut.
Füsi onderschept slim de pass. Füsi met een sublieme pass. Raoul is nu in balbezit. Raoul draait met de bal, schiet en ... Spirin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Raoul bereikt de bal nog maar net als eerste. Raoul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Świt Nowy Dwór Mazowiecki - KS Sokół Kleczew 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Świt Nowy Dwór Mazowiecki 75%, KS Sokół Kleczew 25%.
Świt Nowy Dwór Mazowiecki - KS Sokół Kleczew 0:6