Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Świt Nowy Dwór Mazowiecki Kulfonia
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.1
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen zwak


29e minuut.
Wnęczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnęczak speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Boruc de bal onder controle te krijgen. Zgrzelak rent richting de bal. Zgrzelak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Tomaszewski kopt de bal weg. Bernat is nu in balbezit. Bernat speelt de bal door. Zawistowski heeft problemen om de bal te vangen. Zawistowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Spirin met een harde bal richting middenveld. Wnęczak kopt de bal weg. Bernat is nu in balbezit. Bernat draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Piękoś trapt de bal weg van het doel. Wojciechowski kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Łuczak de bal onder controle te krijgen. Bernat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernat schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Świt Nowy Dwór Mazowiecki 61%, Kulfonia 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Świt Nowy Dwór Mazowiecki - Kulfonia 0:0

59e minuut.
Klungelig pakt Zgrzelak de bal. Pustelak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgrzelak rent richting de bal. Zgrzelak schiet op doel. Ułamek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Świt Nowy Dwór Mazowiecki - Kulfonia 1:0

72e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Spirin niet meer kan verder spelen. Januszewski komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Wojak is nu in balbezit. Bernat verovert de bal door een tackle van achteren. Bernat passt de bal met de wreef. Zawistowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawistowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Szojda geeft een lange en hoge pass. Inworp. Łuczak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moskal rent richting de bal. Moskal geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Świt Nowy Dwór Mazowiecki 47%, Kulfonia 53%.
Świt Nowy Dwór Mazowiecki - Kulfonia 1:0