Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BIAŁA olimpia1923
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 13.9
poor Schieten poor
weak Passen hopeless
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Dulański geeft een hoge lob. Helak is nu in balbezit. Helak met een sublieme pass. Jakuczun is nu in balbezit. Jakuczun schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Ociesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ociesa geeft de bal voor. Klungelig pakt Szczutowski de bal. Jakuczun is nu in balbezit. Jakuczun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BIAŁA - olimpia1923 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BIAŁA 33%, olimpia1923 67%.
FC BIAŁA - olimpia1923 1:0

50e minuut.
Dulański kopt de bal weg. Bukalski is nu in balbezit. Bukalski passt de bal met de wreef. Barszczewski is nu in balbezit. Barszczewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Dębicki heeft problemen om de bal te vangen. Pęski verovert de bal door een tackle van achteren. Pęski probeert naar een medespeler te passen. Jakuczun bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakuczun schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Kubicki draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Podolski de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kwasiborski zal de hoekschop nemen. Ociesa kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Podolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podolski geeft de bal voor. Stopczyński kopt de bal weg. Kubicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubicki passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Szczutowski geeft een lange en hoge pass. Basara kopt de bal weg. Wieczyński geeft een hoge lob. Jakuczun bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakuczun haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BIAŁA - olimpia1923 2:0

84e minuut.
Szczutowski geeft een lange en hoge pass. Śniadecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Stopczyński rent richting de bal. Dębicki is nu in balbezit. Dębicki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Wieczyński trapt de bal weg. Helak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwasiborski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kwasiborski krijgt een gele kaart. Helak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szczutowski met een snel genomen vrije trap. Bukalski is nu in balbezit. Bukalski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BIAŁA - olimpia1923 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BIAŁA 47%, olimpia1923 53%.
FC BIAŁA - olimpia1923 2:1