Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BIAŁA Świt Nowy Dwór Mazowiecki
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 17.1
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


19e minuut.
Dworzyński is nu in balbezit. Jakuczun rent richting de bal. Dworzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dworzyński haalt uit met een fantastische trap. Piękoś probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ociesa neemt de hoekschop. Kwasiborski rent richting de bal. Kwasiborski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kędra probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kubizna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dworzyński rent richting de bal. Dworzyński draait met de bal, schiet en ... Januszewski bokst de bal weg.

23e minuut.
Kędra kopt de bal weg. Kubizna rent richting de bal. Pęski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kubizna moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Kubizna kan niet meer verder spelen. Kołakowski komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Śniadecki onderschept slim de pass. Śniadecki probeert naar een medespeler te passen. Jakuczun is nu in balbezit. Dworzyński rent richting de bal. Dworzyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Stopczyński passt de bal in één keer door. Boruc bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pastecki. Pastecki krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Wojak is nu in balbezit. Wojak speelt de bal door. Zgrzelak is nu in balbezit. Zgrzelak draait met de bal, schiet en ... Lampka heeft problemen om de bal te vangen. Musuła probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BIAŁA 52%, Świt Nowy Dwór Mazowiecki 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC BIAŁA - Świt Nowy Dwór Mazowiecki 0:0

60e minuut.
Klungelig pakt Pęski de bal. Zgrzelak is nu in balbezit. Met opzet legt Pęski zijn tegenspeler op de grond. Zgrzelak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zgrzelak komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Kędra met een sublieme pass. Daar is Kołakowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dworzyński rent richting de bal. Dworzyński schiet op doel. Jakuczun probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Januszewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jakuczun bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakuczun schiet op doel. Januszewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BIAŁA - Świt Nowy Dwór Mazowiecki 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BIAŁA 49%, Świt Nowy Dwór Mazowiecki 51%.
FC BIAŁA - Świt Nowy Dwór Mazowiecki 1:0