Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Świt Nowy Dwór Mazowiecki FC BIAŁA
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 21.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


5e minuut.
Wojak probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stopczyński met de inworp. Ociesa is nu in balbezit. Ociesa geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Kołakowski speelt de bal door. Dworzyński passt de bal zonder na te denken. Jakuczun bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakuczun haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Piękoś de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Stopczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Stopczyński geeft een hoge lob. Daar is Kędra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jakuczun is nu in balbezit. Jakuczun schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Świt Nowy Dwór Mazowiecki 58%, FC BIAŁA 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Świt Nowy Dwór Mazowiecki - FC BIAŁA 0:0

50e minuut.
Dworzyński passt de bal in één keer door. Jakuczun bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojak begaat een overtreding. Wojak krijgt een gele kaart. Dworzyński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kubicki komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Łaba onderschept slim de pass. Łaba met een sublieme pass. Wojak probeert naar een medespeler te passen. Ociesa rent richting de bal. Ociesa haalt uit met een fantastische trap. Spirin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Jakuczun met een sublieme pass. Kubicki rent richting de bal. Jakuczun is nu in balbezit. Jakuczun draait met de bal, schiet en ... Kędra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Stopczyński speelt de bal door. Daar is Jakuczun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubicki rent richting de bal. Jakuczun bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakuczun haalt uit met een fantastische trap. Spirin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Kwasiborski is nu in balbezit. Kwasiborski geeft een lange en hoge pass. Kędra kopt de bal weg. Kubicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubicki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Jakuczun rent richting de bal. Kubicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakuczun rent richting de bal. Kubicki is nu in balbezit. Kubicki schiet op doel. Spirin bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Świt Nowy Dwór Mazowiecki - FC BIAŁA 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Świt Nowy Dwór Mazowiecki 59%, FC BIAŁA 41%.
Świt Nowy Dwór Mazowiecki - FC BIAŁA 0:1