Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kulfonia olimpia1923
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 14.2
hopeless Schieten poor
poor Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Dziamgot met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Dębicki de bal. Wojciechowski met een sublieme pass. Bernat is nu in balbezit. Bernat draait met de bal, schiet en ... Musielak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Fajdowicz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Barszczewski met een snelle inworp. Dębicki rent richting de bal. Dębicki geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Bernat verovert de bal door een tackle van achteren. Bernat passt de bal zonder na te denken. Kwoka rent richting de bal. Kwoka haalt uit met een fantastische trap. Podolski onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Kulfonia - olimpia1923 1:0

24e minuut.
Łabuński passt de bal in één keer door. Bernat met een sublieme pass. Podolski is nu in balbezit. Kwoka verovert de bal door een tackle van achteren. Kwoka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Na een snelle pass probeert Fajdowicz de bal onder controle te krijgen. Fajdowicz probeert naar een medespeler te passen. Kwoka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernat rent richting de bal. Bernat geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kulfonia 39%, olimpia1923 61%.
Kulfonia - olimpia1923 1:0

58e minuut.
Kwoka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernat rent richting de bal. Podolski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bernat raakt geblesseerd tijdens het duel. Bernat legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Kulfonia - olimpia1923 2:0

61e minuut.
Dulański geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rudziński met de inworp. Tomaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomaszewski geeft de bal voor. Musielak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Helak geeft een hoge lob. Dębicki bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wnęczak. Wnęczak krijgt een gele kaart. Dębicki wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

78e minuut.
Helak probeert naar een medespeler te passen. Dębicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dębicki passt de bal zonder na te denken. Bukalski is nu in balbezit. Bukalski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kulfonia - olimpia1923 2:1

83e minuut.
Inworp. Helak met de inworp. Szczutowski geeft een lange en hoge pass. Bukalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukalski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kulfonia 44%, olimpia1923 56%.
Kulfonia - olimpia1923 2:1