Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
olimpia1923 Kulfonia
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.3 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten hopeless
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Szczutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoka onderschept slim de pass. Bernat rent richting de bal. Bernat draait met de bal, schiet en ... Musielak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
olimpia1923 - Kulfonia 0:1

27e minuut.
Dulański zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barszczewski is nu in balbezit. Szojda met een sublieme pass. Bernat is nu in balbezit. Bernat haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Deyna met de inworp. Tomaszewski geeft een hoge lob. Dulański is nu in balbezit. Wojciechowski onderschept slim de pass. Wojciechowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Wojciechowski met een sublieme pass. Bernat is nu in balbezit. Dulański bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernat onderschept slim de pass. Bernat geeft een hoge lob. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: olimpia1923 74%, Kulfonia 26%.
olimpia1923 - Kulfonia 0:1

48e minuut.
Dębicki rent richting de bal. Wojciechowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wojciechowski passt de bal zonder na te denken. Kwoka is nu in balbezit. Kwoka draait met de bal, schiet en ... Musielak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Klungelig pakt Tomaszewski de bal. Tomaszewski met een sublieme pass. Bernat is nu in balbezit. Kwoka is nu in balbezit. Kwoka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Deyna geeft een lange en hoge pass. Tomaszewski is nu in balbezit. Tomaszewski probeert naar een medespeler te passen. Bernat rent richting de bal. Bernat passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
olimpia1923 - Kulfonia 0:2

76e minuut.
Dulański speelt de bal door. Deyna rent richting de bal. Deyna probeert naar een medespeler te passen. Kwoka rent richting de bal. Kwoka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Szojda is nu in balbezit. Szojda geeft de bal voor. Daar is Dulański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bukalski is nu in balbezit. Bukalski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: olimpia1923 57%, Kulfonia 43%.
olimpia1923 - Kulfonia 0:2