Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Sokół Kleczew Józefosław FC
532 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
29% Spel op eigen helft 71%
16 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
32.6 gemiddelde waardering 19.9
good Schieten poor
weak Passen poor
adequate Verdedigen weak


4e minuut.
Zielony rent richting de bal. Füsi onderschept slim de pass. Füsi probeert naar een medespeler te passen. Raoul bereikt de bal nog maar net als eerste. Raoul draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokół Kleczew - Józefosław FC 1:0

11e minuut.
Füsi is nu in balbezit. Füsi met een sublieme pass. Lembrechts bereikt de bal nog maar net als eerste. Lembrechts haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokół Kleczew - Józefosław FC 2:0

19e minuut.
Biniaś rent richting de bal. Füsi onderschept slim de pass. Lembrechts rent richting de bal. Lembrechts draait met de bal, schiet en ... Kaplita probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Stefańczyk met een sublieme pass. Justusson rent richting de bal. Justusson met een sublieme pass. Lembrechts is nu in balbezit. Lembrechts draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Kaplita trapt de bal weg. Pieniek kopt de bal weg. Martino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stępień bereikt de bal nog maar net als eerste. Stępień schiet op doel. Paranghel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Paranghel speelt de bal door. Füsi kopt de bal weg. Raoul rent richting de bal. Raoul draait met de bal, schiet en ... Kaplita werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokół Kleczew - Józefosław FC 3:0

42e minuut.
Inworp. Solanes met een snelle inworp. Raoul rent richting de bal. Raoul geeft een hoge lob. Lembrechts bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokół Kleczew - Józefosław FC 4:0

42e minuut.
Grohlich is nu in balbezit. Grohlich passt de bal met de wreef. Zielony bereikt de bal nog maar net als eerste. Lembrechts verovert de bal door een tackle van achteren. Lembrechts draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Sokół Kleczew 30%, Józefosław FC 70%.
KS Sokół Kleczew - Józefosław FC 4:0

47e minuut.
Serwatka rent richting de bal. Serwatka met een sublieme pass. Justusson probeert naar een medespeler te passen. Raoul rent richting de bal. Raoul haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Serwatka bereikt de bal nog maar net als eerste. Grohlich verovert de bal door een tackle van achteren. Grohlich speelt de bal door. Raoul is nu in balbezit. Raoul draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

52e minuut.
Füsi is nu in balbezit. Füsi speelt de bal door. Raoul is nu in balbezit. Solanes rent richting de bal. Solanes geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Füsi probeert naar een medespeler te passen. Raoul rent richting de bal. Raoul probeert naar een medespeler te passen. Lembrechts rent richting de bal. Lembrechts haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Solanes probeert de bal met de borst te controleren. Solanes passt de bal zonder na te denken. Füsi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lembrechts is nu in balbezit. Lembrechts schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokół Kleczew - Józefosław FC 5:0

63e minuut.
Solanes rent richting de bal. Solanes passt de bal met de wreef. Grohlich is nu in balbezit. Raoul onderschept slim de pass. Raoul geeft een hoge lob. Kaplita probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Zielony probeert naar een medespeler te passen. Solanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Solanes passt de bal zonder na te denken. Lembrechts heeft problemen om de bal te vangen. Lembrechts haalt uit met een fantastische trap. Kaplita kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokół Kleczew - Józefosław FC 6:0

77e minuut.
Doeltrap. Kaplita trapt de bal weg. Serwatka kopt de bal weg. Justusson is nu in balbezit. Justusson geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Daar is Solanes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zielony rent richting de bal. Solanes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Solanes krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Zielony raakt geblesseerd tijdens het duel. Zielony zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Filar de bal. Midas is nu in balbezit. Midas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokół Kleczew - Józefosław FC 6:1

83e minuut.
Füsi onderschept slim de pass. Füsi geeft de bal voor. Lembrechts is nu in balbezit. Lembrechts haalt uit met een fantastische trap. Kaplita probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokół Kleczew - Józefosław FC 7:1

86e minuut.
Serwatka is nu in balbezit. Füsi is nu in balbezit. Füsi passt de bal zonder na te denken. Raoul is nu in balbezit. Raoul haalt uit met een fantastische trap. Kaplita bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokół Kleczew - Józefosław FC 8:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Sokół Kleczew 28%, Józefosław FC 72%.
KS Sokół Kleczew - Józefosław FC 8:1