Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Józefosław FC KS Sokół Kleczew
Normal Tactiek 532
42% Balbezit 58%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 29.5
slecht Schieten goed
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen goed


1e minuut.
Pajor met een sublieme pass. Solanes rent richting de bal. Solanes geeft een lange en hoge pass. Raoul is nu in balbezit. Raoul haalt uit met een fantastische trap. Kaplita kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Filar geeft een lange en hoge pass. Stępień is nu in balbezit. Filar schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Filar krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Füsi probeert naar een medespeler te passen. Sadłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Solanes onderschept slim de pass. Solanes geeft een hoge lob. Lembrechts bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Lembrechts bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Józefosław FC - KS Sokół Kleczew 0:1

27e minuut.
Justusson bereikt de bal nog maar net als eerste. Justusson geeft een lange en hoge pass. Füsi kopt de bal weg. Raoul bereikt de bal nog maar net als eerste. Raoul geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lembrechts bereikt de bal nog maar net als eerste. Lembrechts schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Józefosław FC - KS Sokół Kleczew 0:2

34e minuut.
Serwatka geeft de bal voor. Lembrechts is nu in balbezit. Biniaś legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lembrechts raakt geblesseerd tijdens het duel. Lembrechts legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Józefosław FC - KS Sokół Kleczew 0:3

36e minuut.
Justusson met een snelle inworp. Klungelig pakt Pajor de bal. Midas begaat een overtreding. Midas krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Justusson is nu in balbezit. Justusson passt de bal in één keer door. Zielony rent richting de bal. Füsi verovert de bal door een tackle van achteren. Füsi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Justusson met een sublieme pass. Lembrechts rent richting de bal. Stefańczyk begaat een overtreding. Stefańczyk krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Józefosław FC 65%, KS Sokół Kleczew 35%.
Józefosław FC - KS Sokół Kleczew 0:3

54e minuut.
Midas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lembrechts rent richting de bal. Lembrechts passt de bal in één keer door. Raoul heeft problemen om de bal te vangen. Raoul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Józefosław FC - KS Sokół Kleczew 0:4

58e minuut.
Füsi kopt de bal weg. Biniaś heeft problemen om de bal te vangen. Lembrechts is nu in balbezit. Lembrechts haalt uit met een fantastische trap. Kaplita werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Józefosław FC - KS Sokół Kleczew 0:5

67e minuut.
Doeltrap. Kaplita met een harde bal richting middenveld. Serwatka kopt de bal weg. Lembrechts is nu in balbezit. Lembrechts haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Lembrechts rent richting de bal. Biniaś onderschept slim de pass. Biniaś speelt de bal door. Raoul bereikt de bal nog maar net als eerste. Raoul haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Stefańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Justusson verovert de bal door een tackle van achteren. Justusson probeert naar een medespeler te passen. Raoul is nu in balbezit. Raoul schiet op doel. Kaplita bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Lembrechts rent richting de bal. Lembrechts speelt de bal door. Raoul is nu in balbezit. Raoul haalt uit met een fantastische trap. Kaplita maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Józefosław FC 63%, KS Sokół Kleczew 37%.
Józefosław FC - KS Sokół Kleczew 0:5