Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fortuna Wyry Rawa 2021 Katowice
Katakumby Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
32% Spel op eigen helft 68%
27 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.8 gemiddelde waardering 33.2
adequate Schieten good
good Passen average
adequate Verdedigen poor


3e minuut.
Negreiros speelt de bal door. Łakomski rent richting de bal. Naleppa is nu in balbezit. Naleppa haalt uit met een fantastische trap. Cugowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Wyry - Rawa 2021 Katowice 1:0

4e minuut.
Suherman probeert naar een medespeler te passen. Gramczewski heeft problemen om de bal te vangen. Naleppa verovert de bal door een tackle van achteren. Naleppa draait met de bal, schiet en ... Zawadziński probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Dimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimov passt de bal in één keer door. Suherman bereikt de bal nog maar net als eerste. Suherman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fortuna Wyry - Rawa 2021 Katowice 1:1

11e minuut.
Fołtyn neemt de hoekschop. Mares bereikt de bal nog maar net als eerste. Mares passt de bal met de wreef. Łakomski rent richting de bal. Łakomski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cugowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Cugowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Chojnowski is nu in balbezit. Negreiros bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreiros passt de bal in één keer door. Naleppa bereikt de bal nog maar net als eerste. Naleppa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Cugowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Daar is Knapstad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naleppa rent richting de bal. Naleppa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Wyry - Rawa 2021 Katowice 2:1

14e minuut.
Csernai probeert naar een medespeler te passen. Mares bereikt de bal nog maar net als eerste. Mares probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Łakomski de bal. Łakomski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Wyry - Rawa 2021 Katowice 3:1

24e minuut.
Knapstad probeert naar een medespeler te passen. Dimov is nu in balbezit. Dimov passt de bal zonder na te denken. Suherman bereikt de bal nog maar net als eerste. Suherman schiet op doel. Koshi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Wyry - Rawa 2021 Katowice 3:2

26e minuut.
Leśniczy probeert naar een medespeler te passen. Conta probeert naar een medespeler te passen. Negreiros met een sublieme pass. Naleppa bereikt de bal nog maar net als eerste. Naleppa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Wyry - Rawa 2021 Katowice 4:2

32e minuut.
Naleppa rent richting de bal. Naleppa passt de bal in één keer door. Łakomski rent richting de bal. Łakomski draait met de bal, schiet en ... Cugowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Wyry - Rawa 2021 Katowice 5:2

34e minuut.
Łakomski rent richting de bal. Gramczewski begaat een overtreding. Łakomski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mares met een snel genomen vrije trap. Łakomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pękala legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pękala krijgt een gele kaart. Łakomski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Łakomski neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cugowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Fołtyn geeft de bal voor. Daar is Łakomski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naleppa bereikt de bal nog maar net als eerste. Naleppa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Negreiros zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mares kan de bal niet met de borst controleren. Łakomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łakomski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Łakomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łakomski met een sublieme pass. Naleppa is nu in balbezit. Naleppa draait met de bal, schiet en ... Cugowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Knapstad speelt de bal door. Dimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimov passt de bal zonder na te denken. Suherman bereikt de bal nog maar net als eerste. Suherman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Mares is nu in balbezit. Łakomski heeft problemen om de bal te vangen. Łakomski met een sublieme pass. Naleppa heeft problemen om de bal te vangen. Naleppa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna Wyry 31%, Rawa 2021 Katowice 69%.
Fortuna Wyry - Rawa 2021 Katowice 5:2

49e minuut.
Pękala bereikt de bal nog maar net als eerste. Conta speelt de bal door. Klungelig pakt Naleppa de bal. Naleppa haalt uit met een fantastische trap. Cugowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Wyry - Rawa 2021 Katowice 6:2

52e minuut.
Dvulyat passt de bal zonder na te denken. Gheorghe met een sublieme pass. Csernai speelt de bal door. Suherman is nu in balbezit. Suherman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Negreiros rent richting de bal. Negreiros geeft een lange en hoge pass. Naleppa bereikt de bal nog maar net als eerste. Naleppa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Wyry - Rawa 2021 Katowice 7:2

67e minuut.
Negreiros kopt de bal weg. Daar is Mares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mares passt de bal in één keer door. Łakomski is nu in balbezit. Łakomski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Knapstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Knapstad geeft een hoge lob. Daar is Leśniczy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suherman verovert de bal door een tackle van achteren. Suherman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Chojnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreiros verovert de bal door een tackle van achteren. Negreiros geeft een lange en hoge pass. Naleppa rent richting de bal. Naleppa draait met de bal, schiet en ... Cugowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Knapstad de bal. Łakomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łakomski schiet op doel. Cugowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Naleppa bereikt de bal nog maar net als eerste. Naleppa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Wyry - Rawa 2021 Katowice 8:2

79e minuut.
Negreiros passt de bal met de wreef. Łakomski speelt de bal door. Naleppa rent richting de bal. Naleppa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Wyry - Rawa 2021 Katowice 9:2

81e minuut.
Pękala bereikt de bal nog maar net als eerste. Mares onderschept slim de pass. Mares passt de bal zonder na te denken. Naleppa rent richting de bal. Naleppa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Doeltrap. Zawadziński trapt de bal weg van het doel. Mares kopt de bal weg. Naleppa is nu in balbezit. Naleppa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Wyry - Rawa 2021 Katowice 10:2

86e minuut.
Mares geeft een lange en hoge pass. Cugowski met een sublieme pass. Mares kopt de bal weg. Naleppa is nu in balbezit. Naleppa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna Wyry 34%, Rawa 2021 Katowice 66%.
Fortuna Wyry - Rawa 2021 Katowice 10:2