Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC-ROUTE UKS Kopernik Poznań
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
13 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.5 gemiddelde waardering 18.7
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Klungelig pakt Kołcz de bal. Żuchowski rent richting de bal. Kołcz maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kołcz naar de kleedkamers voor een vroege douche.

6e minuut.
Durok probeert de bal aan de voet te houden. Potrzebny is nu in balbezit. Dulański rent richting de bal. Dulański haalt uit met een fantastische trap. Mierzwa probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Dulański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kretek is nu in balbezit. Dulański verovert de bal door een tackle van achteren. Potrzebny is nu in balbezit. Potrzebny haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Dulański onderschept slim de pass. Dulański passt de bal in één keer door. Frej is nu in balbezit. Potrzebny onderschept slim de pass. Potrzebny draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC-ROUTE 36%, UKS Kopernik Poznań 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC-ROUTE - UKS Kopernik Poznań 0:0

53e minuut.
Ewiak verovert de bal door een tackle van achteren. Ewiak speelt de bal door. Potrzebny rent richting de bal. Dulański bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulański draait met de bal, schiet en ... Mierzwa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Frej geeft een lange en hoge pass. Kruczek kopt de bal weg. Pakos is nu in balbezit. Żuchowski rent richting de bal. Żuchowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-ROUTE - UKS Kopernik Poznań 0:1

65e minuut.
Kaszczyszyn onderschept slim de pass. Potrzebny bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebny met een sublieme pass. Dulański is nu in balbezit. Dulański haalt uit met een fantastische trap. Mierzwa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC-ROUTE - UKS Kopernik Poznań 1:1

75e minuut.
Dulański speelt de bal door. Potrzebny bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kierski. Potrzebny is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dulański neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC-ROUTE 38%, UKS Kopernik Poznań 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC-ROUTE - UKS Kopernik Poznań 1:1