Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UKS Kopernik Poznań FC-ROUTE
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 21
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen zwak


4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kołcz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Posłuszny is nu in balbezit. Posłuszny geeft een lange en hoge pass. Ewiak springt en kopt de bal. Mierzwa bokst de bal weg. Potrzebny rent richting de bal. Potrzebny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Kopernik Poznań - FC-ROUTE 0:1

5e minuut.
Pakos is nu in balbezit. Pakos passt de bal met de wreef. Durok rent richting de bal. Dulański rent richting de bal. Dulański schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Dulański passt de bal in één keer door. Potrzebny rent richting de bal. Kretek begaat een overtreding. Kretek krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Ewiak verovert de bal door een tackle van achteren. Ewiak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Frej de bal. Potrzebny is nu in balbezit. Potrzebny schiet op doel. Mierzwa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Dulański rent richting de bal. Dulański speelt de bal door. Potrzebny rent richting de bal. Potrzebny haalt uit met een fantastische trap. Mierzwa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Kopernik Poznań - FC-ROUTE 0:2

25e minuut.
Skubiszyński met de inworp. Kaszczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaszczyszyn speelt de bal door. Potrzebny bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Kopernik Poznań - FC-ROUTE 0:3

32e minuut.
Kierski geeft een lange en hoge pass. Kołcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakos maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Pakos moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Pakos schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Kołcz raakt geblesseerd tijdens het duel. Kołcz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Dulański verovert de bal door een tackle van achteren. Dulański passt de bal in één keer door. Durok bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulański onderschept slim de pass. Dulański haalt uit met een fantastische trap. Mierzwa bokst de bal weg. Klungelig pakt Kretek de bal. Dulański rent richting de bal. Dulański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Kopernik Poznań - FC-ROUTE 0:4

45e minuut.
Kaszczyszyn met een sublieme pass. Żuchowski rent richting de bal. Kaszczyszyn begaat een overtreding. Kaszczyszyn krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UKS Kopernik Poznań 83%, FC-ROUTE 17%.
UKS Kopernik Poznań - FC-ROUTE 0:4

48e minuut.
Potrzebny bereikt de bal nog maar net als eerste. Durok is nu in balbezit. Potrzebny onderschept slim de pass. Potrzebny draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Dulański de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mierzwa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Dulański rent richting de bal. Dulański draait met de bal, schiet en ... Kierski kopt de bal weg. Kaszczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaszczyszyn geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Kołcz probeert naar een medespeler te passen. Kretek probeert de bal met de borst te controleren. Kucharski is nu in balbezit. Żuchowski rent richting de bal. Żuchowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Kopernik Poznań - FC-ROUTE 1:4

66e minuut.
Posłuszny geeft een lange en hoge pass. Kruczek is nu in balbezit. Kruczek passt de bal in één keer door. Żuchowski is nu in balbezit. Żuchowski schiet op doel. Kosecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Kopernik Poznań - FC-ROUTE 2:4

75e minuut.
Cebula geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jarzembowski met de inworp. Żuchowski is nu in balbezit. Żuchowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Cebula heeft problemen om de bal te vangen. Ułazik rent richting de bal. Met opzet legt Cebula zijn tegenspeler op de grond. Cebula krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UKS Kopernik Poznań 54%, FC-ROUTE 46%.
UKS Kopernik Poznań - FC-ROUTE 2:4