Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
legia234 Rawa 2021 Katowice
Normal Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 34.4
slecht Schieten solide
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Przywóski heeft problemen om de bal te vangen. Gaweł rent richting de bal. Suherman verovert de bal door een tackle van achteren. Suherman schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
legia234 - Rawa 2021 Katowice 0:1

9e minuut.
Dimov passt de bal met de wreef. Daar is Gramczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gramczewski probeert naar een medespeler te passen. Suherman bereikt de bal nog maar net als eerste. Suherman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
legia234 - Rawa 2021 Katowice 0:2

11e minuut.
Dimov met een sublieme pass. Gramczewski heeft problemen om de bal te vangen. Suherman bereikt de bal nog maar net als eerste. Suherman draait met de bal, schiet en ... Luba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
legia234 - Rawa 2021 Katowice 0:3

13e minuut.
Cichos passt de bal met de wreef. Knapstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawreńczuk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wawreńczuk krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Gramczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Suherman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gramczewski is nu in balbezit. Suherman is nu in balbezit. Suherman draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Słomczyński rent richting de bal. Knapstad is nu in balbezit. Knapstad met een sublieme pass. Gramczewski rent richting de bal. Gramczewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
legia234 - Rawa 2021 Katowice 0:4

38e minuut.
Csernai probeert naar een medespeler te passen. Dimov is nu in balbezit. Dimov passt de bal met de wreef. Suherman rent richting de bal. Suherman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Gaweł speelt de bal door. Knapstad controleert de bal met de borst. Knapstad met een sublieme pass. Suherman heeft problemen om de bal te vangen. Suherman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Gramczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Suherman is nu in balbezit. Gramczewski rent richting de bal. Suherman is nu in balbezit. Suherman haalt uit met een fantastische trap. Luba bokst de bal weg.

44e minuut.
Doeltrap. Zawadziński met een harde bal richting middenveld. Dimov speelt de bal door. Suherman bereikt de bal nog maar net als eerste. Suherman schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Piwnicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gramczewski is nu in balbezit. Gramczewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
legia234 - Rawa 2021 Katowice 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: legia234 67%, Rawa 2021 Katowice 33%.
legia234 - Rawa 2021 Katowice 0:5

46e minuut.
Daar is Suherman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gramczewski rent richting de bal. Gramczewski passt de bal in één keer door. Dimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimov geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Na een snelle pass probeert Przywóski de bal onder controle te krijgen. Suherman bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Suherman onderschept slim de pass. Suherman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
legia234 - Rawa 2021 Katowice 0:6

49e minuut.
Gramczewski is nu in balbezit. Gramczewski passt de bal zonder na te denken. Suherman is nu in balbezit. Gramczewski rent richting de bal. Gramczewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Luba met een harde bal richting middenveld. Knapstad kopt de bal weg. Suherman is nu in balbezit. Gramczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gramczewski haalt uit met een fantastische trap. Luba bokst de bal weg.

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dimov met de inworp. Gramczewski geeft de bal voor. Suherman rent richting de bal. Suherman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cugowski trapt de bal weg. Pękala kopt de bal weg. Daar is Suherman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suherman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Klungelig pakt Gaweł de bal. Gramczewski rent richting de bal. Gramczewski speelt de bal door. Suherman rent richting de bal. Suherman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
legia234 - Rawa 2021 Katowice 0:7

69e minuut.
Gramczewski onderschept slim de pass. Gramczewski met een sublieme pass. Pękala met een sublieme pass. Gramczewski rent richting de bal. Gramczewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
legia234 - Rawa 2021 Katowice 0:8

74e minuut.
Berensztein kopt de bal weg. Suherman bereikt de bal nog maar net als eerste. Przywóski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Suherman is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gramczewski kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

80e minuut.
Przywóski bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Pękala zijn tegenspeler op de grond. Przywóski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Przywóski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Słomczyński controleert de bal met de borst. Cichos is nu in balbezit. Cichos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
legia234 - Rawa 2021 Katowice 1:8

85e minuut.
Knapstad speelt de bal door. Gramczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gramczewski passt de bal in één keer door. Suherman is nu in balbezit. Suherman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: legia234 77%, Rawa 2021 Katowice 23%.
legia234 - Rawa 2021 Katowice 1:8