Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
miki UKS Kopernik Poznań
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


9e minuut.
Fabicki rent richting de bal. Stożek is nu in balbezit. Fabicki is nu in balbezit. Fabicki schiet op doel. Durok probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Kraś met een sublieme pass. Fabicki is nu in balbezit. Ułazik bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabicki verovert de bal door een tackle van achteren. Fabicki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Kruczek onderschept slim de pass. Kruczek geeft een lange en hoge pass. Słupik heeft problemen om de bal te vangen. Pakos is nu in balbezit. Pakos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
miki - UKS Kopernik Poznań 0:1

37e minuut.
Nazderko is nu in balbezit. Kierski onderschept slim de pass. Kierski geeft een lange en hoge pass. Pakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Klungelig pakt Kucharski de bal. Fabicki rent richting de bal. Kucharski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fabicki moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Fabicki kan niet meer verder spelen. Wieszczycki komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: miki 54%, UKS Kopernik Poznań 46%.
miki - UKS Kopernik Poznań 0:1

66e minuut.
Kraś geeft een hoge lob. Nazderko is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kierski. Kierski krijgt een gele kaart. Nazderko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Patriak neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Durok verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Nazderko rent richting de bal. Nazderko passt de bal met de wreef. Kretek kan de bal niet met de borst controleren. Wieszczycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieszczycki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: miki 51%, UKS Kopernik Poznań 49%.
miki - UKS Kopernik Poznań 0:1