Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rawa 2021 Katowice Laboratorium smaku
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
40% Spel op eigen helft 60%
25 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34 gemiddelde waardering 25.2
solide Schieten zwak
matig Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Dimov geeft de bal voor. Macieszczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Gramczewski onderschept slim de pass. Suherman is nu in balbezit. Suherman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Dimov geeft een hoge lob. Chytroń probeert naar een medespeler te passen. Knapstad kopt de bal weg. Suherman bereikt de bal nog maar net als eerste. Suherman draait met de bal, schiet en ... Chytroń bokst de bal weg.

14e minuut.
Chytroń trapt de bal weg. Bajorski kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Chojnowski de bal onder controle te krijgen. Grygo rent richting de bal. Grygo draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rawa 2021 Katowice - Laboratorium smaku 0:1

16e minuut.
Dimov met een snelle inworp. Gramczewski rent richting de bal. Ragaman legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ragaman krijgt een gele kaart. Gramczewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gramczewski legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Daar is Knapstad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Knapstad passt de bal in één keer door. Dimov rent richting de bal. Dimov geeft een hoge lob. Suherman maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Bajorski kopt de bal weg. Grygo heeft problemen om de bal te vangen. Knapstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Grygo onderschept slim de pass. Grygo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cugowski trapt de bal weg. Gramczewski kopt de bal weg. Suherman rent richting de bal. Suherman draait met de bal, schiet en ... Chytroń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Macieszczuk passt de bal in één keer door. Bajorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajorski probeert naar een medespeler te passen. Grygo is nu in balbezit. Grygo schiet op doel. Cugowski bokst de bal weg.

32e minuut.
Ragaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Knapstad tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bajorski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bajorski kan niet meer verder spelen. Nykiś komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Pękala is nu in balbezit. Pękala passt de bal met de wreef. Knapstad met een sublieme pass. Suherman is nu in balbezit. Suherman haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Knapstad kopt de bal weg. Suherman is nu in balbezit. Grudzień rent richting de bal. Gramczewski onderschept slim de pass. Gramczewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Knapstad onderschept slim de pass. Knapstad geeft de bal voor. Gramczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gramczewski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Grudzień de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rawa 2021 Katowice 40%, Laboratorium smaku 60%.
Rawa 2021 Katowice - Laboratorium smaku 0:1

47e minuut.
Nykiś kopt de bal weg. Gramczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelonek is nu in balbezit. Suherman onderschept slim de pass. Suherman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Knapstad probeert naar een medespeler te passen. Dimov is nu in balbezit. Dimov met een sublieme pass. Gramczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gramczewski schiet op doel. Chytroń kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Suherman krijgt zijn hoofd ertegen. Chytroń maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rawa 2021 Katowice - Laboratorium smaku 1:1

53e minuut.
Kieslich rent richting de bal. Suherman onderschept slim de pass. Suherman passt de bal met de wreef. Gramczewski rent richting de bal. Gramczewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rawa 2021 Katowice - Laboratorium smaku 2:1

59e minuut.
Suherman probeert naar een medespeler te passen. Pękala heeft problemen om de bal te vangen. Pękala speelt de bal door. Suherman rent richting de bal. Suherman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rawa 2021 Katowice - Laboratorium smaku 3:1

62e minuut.
Nykiś kopt de bal weg. Klungelig pakt Gramczewski de bal. Gramczewski passt de bal zonder na te denken. Suherman rent richting de bal. Suherman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Macieszczuk speelt de bal door. Jelonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gramczewski is nu in balbezit. Suherman rent richting de bal. Suherman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Pękala passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Nykiś de bal. Knapstad tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nykiś raakt geblesseerd tijdens het duel. Macieszczuk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Rawa 2021 Katowice - Laboratorium smaku 3:2

73e minuut.
Ragaman passt de bal zonder na te denken. Pękala speelt de bal door. Suherman rent richting de bal. Suherman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rawa 2021 Katowice - Laboratorium smaku 4:2

77e minuut.
Pękala probeert naar een medespeler te passen. Gramczewski is nu in balbezit. Gramczewski passt de bal in één keer door. Suherman rent richting de bal. Suherman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rawa 2021 Katowice - Laboratorium smaku 5:2

81e minuut.
Chojnowski rent richting de bal. Szlachta onderschept slim de pass. Szlachta passt de bal in één keer door. Grygo is nu in balbezit. Grygo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rawa 2021 Katowice - Laboratorium smaku 5:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rawa 2021 Katowice 40%, Laboratorium smaku 60%.
Rawa 2021 Katowice - Laboratorium smaku 5:3