Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Laboratorium smaku Rawa 2021 Katowice
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.9 gemiddelde waardering 34.2
zwak Schieten solide
waardeloos Passen matig
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Knapstad met een sublieme pass. Gramczewski probeert de bal met de borst te controleren. Gramczewski passt de bal met de wreef. Suherman bereikt de bal nog maar net als eerste. Suherman schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Gramczewski speelt de bal door. Grudzień onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dimov zal de hoekschop nemen. Macieszczuk onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Pękala met de inworp. Berensztein geeft een lange en hoge pass. Kieslich rent richting de bal. Suherman onderschept slim de pass. Suherman schiet op doel. Chytroń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Csernai passt de bal met de wreef. Dimov rent richting de bal. Dimov geeft de bal voor. Suherman krijgt zijn hoofd ertegen. Chytroń maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Jelonek heeft problemen om de bal te vangen. Chytroń kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Ragaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Gramczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Gramczewski met een sublieme pass. Suherman is nu in balbezit. Suherman haalt uit met een fantastische trap. Chytroń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Macieszczuk onderschept slim de pass. Macieszczuk met een sublieme pass. Knapstad heeft problemen om de bal te vangen. Bajorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajorski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Knapstad speelt de bal door. Klungelig pakt Dimov de bal. Dimov met een sublieme pass. Suherman bereikt de bal nog maar net als eerste. Suherman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Laboratorium smaku - Rawa 2021 Katowice 0:1

17e minuut.
Csernai bereikt de bal nog maar net als eerste. Skuza verovert de bal door een tackle van achteren. Skuza passt de bal met de wreef. Grygo rent richting de bal. Grygo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Laboratorium smaku - Rawa 2021 Katowice 1:1

21e minuut.
Bajorski is nu in balbezit. Bajorski passt de bal in één keer door. Knapstad is nu in balbezit. Grygo onderschept slim de pass. Grygo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Dimov is nu in balbezit. Dimov passt de bal zonder na te denken. Skuza is nu in balbezit. Knapstad onderschept slim de pass. Knapstad geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Suherman bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Laboratorium smaku - Rawa 2021 Katowice 1:2

36e minuut.
Gramczewski rent richting de bal. Gramczewski speelt de bal door. Suherman rent richting de bal. Suherman schiet op doel. Chytroń probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Laboratorium smaku - Rawa 2021 Katowice 1:3

40e minuut.
Zawadziński geeft een hoge lob. Inworp. Skuza met de inworp. Bajorski is nu in balbezit. Bajorski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Grygo rent richting de bal. Knapstad onderschept slim de pass. Knapstad probeert naar een medespeler te passen. Suherman bereikt de bal nog maar net als eerste. Suherman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Laboratorium smaku - Rawa 2021 Katowice 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laboratorium smaku 58%, Rawa 2021 Katowice 42%.
Laboratorium smaku - Rawa 2021 Katowice 1:4

55e minuut.
Chytroń trapt de bal weg. Berensztein is nu in balbezit. Tomaszewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tomaszewski krijgt een gele kaart. Berensztein is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Berensztein zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Suherman rent richting de bal. Suherman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Laboratorium smaku - Rawa 2021 Katowice 1:5

70e minuut.
Berensztein geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ragaman de bal. Knapstad speelt de bal door. Suherman rent richting de bal. Suherman draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Laboratorium smaku - Rawa 2021 Katowice 1:6

73e minuut.
Szlachta kopt de bal weg. Zawadziński rent richting de bal. Grygo verovert de bal door een tackle van achteren. Grygo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Laboratorium smaku - Rawa 2021 Katowice 2:6

75e minuut.
Gramczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gramczewski passt de bal zonder na te denken. Suherman rent richting de bal. Suherman draait met de bal, schiet en ... Chytroń probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Macieszczuk geeft een hoge lob. Skuza kopt de bal weg. Grygo rent richting de bal. Grygo schiet op doel. Cugowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Laboratorium smaku - Rawa 2021 Katowice 3:6

90e minuut.
Csernai geeft de bal voor. Suherman is nu in balbezit. Grudzień begaat een overtreding. Suherman wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laboratorium smaku 56%, Rawa 2021 Katowice 44%.
Laboratorium smaku - Rawa 2021 Katowice 3:6