Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gerard UKS Kopernik Poznań
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
tragic Verdedigen hopeless


5e minuut.
Piwko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pilecki komt het veld opgelopen.

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Olkiewicz met een snelle inworp. Riemel speelt de bal door. Górecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Górecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Chodyniecki rent richting de bal. Chodyniecki passt de bal met de wreef. Pilecki is nu in balbezit. Pilecki schiet op doel. Mierzwa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gerard - UKS Kopernik Poznań 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gerard 50%, UKS Kopernik Poznań 50%.
FC Gerard - UKS Kopernik Poznań 1:0

51e minuut.
Olkiewicz probeert de bal aan de voet te houden. Riemel probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kierski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kruczek geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Chodyniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucharski rent richting de bal. Kucharski geeft een lange en hoge pass. Pakos rent richting de bal. Pakos schiet op doel. De bal raakt de paal. Stelmaszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Klungelig pakt Kretek de bal. Chodyniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuchowski is nu in balbezit. Chodyniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Chodyniecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Misierewicz is nu in balbezit. Żuchowski is nu in balbezit. Żuchowski passt de bal met de wreef. Pakos is nu in balbezit. Pakos schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Stelmaszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gerard 46%, UKS Kopernik Poznań 54%.
FC Gerard - UKS Kopernik Poznań 1:0