Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UKS Kopernik Poznań Fortuna Wyry
Normal Tactiek Katakumby
33% Balbezit 67%
87% Spel op eigen helft 13%
2 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 39.2
zwak Schieten solide
zwak Passen redelijk
waardeloos Verdedigen zwak


6e minuut.
Ułazik rent richting de bal. Malík onderschept slim de pass. Malík passt de bal in één keer door. Mătăsaru is nu in balbezit. Mătăsaru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Kucharski is nu in balbezit. Gheorghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheorghe speelt de bal door. Fołtyn heeft problemen om de bal te vangen. Fołtyn passt de bal met de wreef. Mierzwa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Negrilă controleert de bal met de borst. Negrilă probeert naar een medespeler te passen. Kucharski is nu in balbezit. Malík is nu in balbezit. Malík haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Kopernik Poznań - Fortuna Wyry 0:1

30e minuut.
Pakos is nu in balbezit. Conta onderschept slim de pass. Conta passt de bal zonder na te denken. Mătăsaru rent richting de bal. Mătăsaru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Norrvik rent richting de bal. Malík bereikt de bal nog maar net als eerste. Malík geeft een lange en hoge pass. Mătăsaru is nu in balbezit. Mătăsaru haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Norrvik met een sublieme pass. Kucharski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mătăsaru verovert de bal door een tackle van achteren. Mătăsaru schiet op doel. Mierzwa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Kopernik Poznań - Fortuna Wyry 0:2

39e minuut.
Kretek rent richting de bal. Norrvik verovert de bal door een tackle van achteren. Norrvik passt de bal zonder na te denken. Mătăsaru rent richting de bal. Mătăsaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Kopernik Poznań - Fortuna Wyry 0:3

43e minuut.
Conta geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Durok de bal. Fołtyn rent richting de bal. Fołtyn schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Frej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mătăsaru rent richting de bal. Mătăsaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Kopernik Poznań - Fortuna Wyry 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UKS Kopernik Poznań 82%, Fortuna Wyry 18%.
UKS Kopernik Poznań - Fortuna Wyry 0:4

47e minuut.
Mierzwa met een sublieme pass. Negrilă rent richting de bal. Negrilă speelt de bal door. Malík is nu in balbezit. Malík draait met de bal, schiet en ... Mierzwa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal. Mierzwa speelt de bal door. Norrvik kopt de bal weg. Fołtyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Malík bereikt de bal nog maar net als eerste. Malík haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Malík rent richting de bal. Mătăsaru rent richting de bal. Malík rent richting de bal. Malík haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Malík probeert naar een medespeler te passen. Negreiros is nu in balbezit. Negreiros geeft een lange en hoge pass. Malík is nu in balbezit. Malík draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Kopernik Poznań - Fortuna Wyry 0:5

55e minuut.
Klungelig pakt Żuchowski de bal. Żuchowski probeert naar een medespeler te passen. Kucharski rent richting de bal. Malík onderschept slim de pass. Malík schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Malík rent richting de bal. Malík passt de bal met de wreef. Mătăsaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Mătăsaru schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Kopernik Poznań - Fortuna Wyry 0:6

62e minuut.
Negrilă heeft problemen om de bal te vangen. Żuchowski met een sublieme pass. Fołtyn met een sublieme pass. Daar is Mătăsaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mătăsaru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Negreiros probeert naar een medespeler te passen. Kucharski rent richting de bal. Mătăsaru verovert de bal door een tackle van achteren. Malík is nu in balbezit. Malík draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Mătăsaru haalt uit met een fantastische trap. Mierzwa met een sublieme pass. Malík kan de bal niet met de borst controleren. Malík geeft een lange en hoge pass. Mătăsaru krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Mătăsaru passt de bal zonder na te denken. Malík heeft problemen om de bal te vangen. Kucharski rent richting de bal. Malík verovert de bal door een tackle van achteren. Malík schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Kopernik Poznań - Fortuna Wyry 0:7

73e minuut.
Malík is nu in balbezit. Malík passt de bal zonder na te denken. Fołtyn is nu in balbezit. Fołtyn geeft een lange en hoge pass. Malík krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Mătăsaru schiet op doel. Klungelig pakt Durok de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fołtyn neemt de hoekschop. Malík heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Kopernik Poznań - Fortuna Wyry 0:8

81e minuut.
Durok rent richting de bal. Durok geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fołtyn geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Malík maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Kopernik Poznań - Fortuna Wyry 0:9

81e minuut.
Żuchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mătăsaru onderschept slim de pass. Kretek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mătăsaru verovert de bal door een tackle van achteren. Mătăsaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Kopernik Poznań - Fortuna Wyry 0:10

88e minuut.
Negreiros is nu in balbezit. Negreiros passt de bal zonder na te denken. Jarzembowski is nu in balbezit. Negrilă verovert de bal door een tackle van achteren. Negrilă geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Kopernik Poznań - Fortuna Wyry 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UKS Kopernik Poznań 92%, Fortuna Wyry 8%.
UKS Kopernik Poznań - Fortuna Wyry 0:11