Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fortuna Wyry UKS Kopernik Poznań
Katakumby Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
14% Spel op eigen helft 86%
37 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.3 gemiddelde waardering 17.2
goed Schieten slecht
redelijk Passen slecht
zwak Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Fołtyn is nu in balbezit. Fołtyn passt de bal in één keer door. Mătăsaru rent richting de bal. Mătăsaru draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Kierski probeert naar een medespeler te passen. Negrilă rent richting de bal. Negrilă passt de bal zonder na te denken. Naleppa bereikt de bal nog maar net als eerste. Naleppa draait met de bal, schiet en ... Mierzwa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Wyry - UKS Kopernik Poznań 1:0

7e minuut.
Naleppa onderschept slim de pass. Kucharski rent richting de bal. Norrvik onderschept slim de pass. Norrvik speelt de bal door. Fołtyn geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mierzwa trapt de bal weg van het doel. Naleppa kopt de bal weg. Mătăsaru rent richting de bal. Mătăsaru draait met de bal, schiet en ... Mierzwa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Negreiros probeert naar een medespeler te passen. Mătăsaru is nu in balbezit. Naleppa rent richting de bal. Mătăsaru rent richting de bal. Mătăsaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Wyry - UKS Kopernik Poznań 2:0

19e minuut.
Kierski met de inworp. Kretek bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreiros verovert de bal door een tackle van achteren. Mătăsaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Mătăsaru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Norrvik passt de bal zonder na te denken. Naleppa rent richting de bal. Naleppa passt de bal in één keer door. Mătăsaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Mătăsaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Wyry - UKS Kopernik Poznań 3:0

24e minuut.
Norrvik probeert naar een medespeler te passen. Negreiros bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreiros passt de bal in één keer door. Mătăsaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Mătăsaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Wyry - UKS Kopernik Poznań 4:0

27e minuut.
Mătăsaru passt de bal zonder na te denken. Frej probeert de bal aan de voet te houden. Kucharski bereikt de bal nog maar net als eerste. Norrvik verovert de bal door een tackle van achteren. Norrvik geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Wyry - UKS Kopernik Poznań 5:0

36e minuut.
Naleppa bereikt de bal nog maar net als eerste. Naleppa passt de bal in één keer door. Mătăsaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Mătăsaru haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Frej de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Norrvik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Malík komt het veld opgelopen. Mătăsaru geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Negreiros is nu in balbezit. Negreiros draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Malík heeft problemen om de bal te vangen. Malík geeft de bal voor. Klungelig pakt Frej de bal. Mătăsaru rent richting de bal. Mătăsaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Wyry - UKS Kopernik Poznań 6:0

45e minuut.
Fołtyn is nu in balbezit. Ułazik schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fołtyn is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fołtyn zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Naleppa is nu in balbezit. Naleppa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Wyry - UKS Kopernik Poznań 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna Wyry 14%, UKS Kopernik Poznań 86%.
Fortuna Wyry - UKS Kopernik Poznań 7:0

49e minuut.
Fołtyn rent richting de bal. Fołtyn passt de bal in één keer door. Malík probeert naar een medespeler te passen. Mătăsaru rent richting de bal. Mătăsaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Wyry - UKS Kopernik Poznań 8:0

55e minuut.
Naleppa rent richting de bal. Naleppa passt de bal met de wreef. Malík probeert naar een medespeler te passen. Mătăsaru is nu in balbezit. Mătăsaru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Durok is nu in balbezit. Durok geeft een lange en hoge pass. Negrilă kopt de bal weg. Klungelig pakt Mătăsaru de bal. Mătăsaru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Naleppa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mătăsaru is nu in balbezit. Naleppa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mătăsaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Mătăsaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Wyry - UKS Kopernik Poznań 9:0

62e minuut.
Negrilă is nu in balbezit. Negrilă passt de bal in één keer door. Naleppa is nu in balbezit. Naleppa draait met de bal, schiet en ... Mierzwa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Wyry - UKS Kopernik Poznań 10:0

65e minuut.
Doeltrap. Durok trapt de bal weg van het doel. Malík kopt de bal weg. Mătăsaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Mătăsaru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Mătăsaru is nu in balbezit. Mătăsaru passt de bal in één keer door. Naleppa bereikt de bal nog maar net als eerste. Naleppa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Wyry - UKS Kopernik Poznań 11:0

73e minuut.
Naleppa geeft een lange en hoge pass. Frej kopt de bal weg. Fołtyn rent richting de bal. Fołtyn haalt uit met een fantastische trap. Mătăsaru springt en kopt de bal. Mierzwa bokst de bal weg.

75e minuut.
Fołtyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Fołtyn geeft een hoge lob. Mătăsaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Naleppa rent richting de bal. Naleppa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mătăsaru rent richting de bal. Mătăsaru schiet op doel. Mierzwa probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

77e minuut.
Mătăsaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Kretek rent richting de bal. Mătăsaru tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mătăsaru krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Negreiros passt de bal in één keer door. Mătăsaru rent richting de bal. Mătăsaru passt de bal in één keer door. Naleppa bereikt de bal nog maar net als eerste. Naleppa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Wyry - UKS Kopernik Poznań 12:0

86e minuut.
Mierzwa trapt de bal weg. Negrilă probeert de bal met de borst te controleren. Negrilă met een sublieme pass. Mătăsaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Mătăsaru haalt uit met een fantastische trap. Mierzwa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna Wyry 14%, UKS Kopernik Poznań 86%.
Fortuna Wyry - UKS Kopernik Poznań 12:0