Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC-ROUTE Rawa 2021 Katowice
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 20
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 31.2
unsatisfactory Schieten good
poor Passen average
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Suherman passt de bal in één keer door. Dimov rent richting de bal. Dimov met een sublieme pass. Suherman rent richting de bal. Suherman haalt uit met een fantastische trap. Paal!

6e minuut.
Klungelig pakt Suherman de bal. Kaszczyszyn rent richting de bal. Suherman onderschept slim de pass. Suherman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-ROUTE - Rawa 2021 Katowice 0:1

9e minuut.
Knapstad is nu in balbezit. Knapstad passt de bal met de wreef. Dimov probeert naar een medespeler te passen. Suherman bereikt de bal nog maar net als eerste. Suherman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Posłuszny zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kaszczyszyn controleert de bal met de borst. Kaszczyszyn speelt de bal door. Potrzebny rent richting de bal. Potrzebny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC-ROUTE - Rawa 2021 Katowice 1:1

26e minuut.
Dimov passt de bal zonder na te denken. Gramczewski rent richting de bal. Gramczewski passt de bal met de wreef. Suherman is nu in balbezit. Suherman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-ROUTE - Rawa 2021 Katowice 1:2

28e minuut.
Knapstad probeert naar een medespeler te passen. Dimov speelt de bal door. Daar is Śnieżek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suherman is nu in balbezit. Suherman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kołcz heeft problemen om de bal te vangen. Kaszczyszyn probeert naar een medespeler te passen. Pękala speelt de bal door. Gramczewski rent richting de bal. Gramczewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Kaszczyszyn met een sublieme pass. Knapstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Knapstad passt de bal in één keer door. Suherman heeft problemen om de bal te vangen. Suherman haalt uit met een fantastische trap. Kosecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC-ROUTE 56%, Rawa 2021 Katowice 44%.
FC-ROUTE - Rawa 2021 Katowice 1:2

51e minuut.
Csernai geeft een hoge lob. Inworp. Posłuszny met een snelle inworp. Dulański bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulański draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Pękala passt de bal in één keer door. Gramczewski rent richting de bal. Gramczewski passt de bal zonder na te denken. Suherman bereikt de bal nog maar net als eerste. Suherman haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Knapstad heeft problemen om de bal te vangen. Knapstad geeft de bal voor. Suherman rent richting de bal. Suherman draait met de bal, schiet en ... Paal! Cebula heeft problemen om de bal te vangen. Dimov geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Na een snelle pass probeert Kołcz de bal onder controle te krijgen. Knapstad rent richting de bal. Knapstad passt de bal met de wreef. Suherman is nu in balbezit. Suherman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Kaszczyszyn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kołcz probeert naar een medespeler te passen. Cebula is nu in balbezit. Suherman verovert de bal door een tackle van achteren. Suherman haalt uit met een fantastische trap. Kosecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Kaszczyszyn passt de bal zonder na te denken. Zawadziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulański schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dulański krijgt een gele kaart. Zawadziński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Słomczyński met een snel genomen vrije trap. Cebula rent richting de bal. Suherman maakt een afschuwelijke overtreding. Suherman krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Dulański is nu in balbezit. Knapstad onderschept slim de pass. Knapstad passt de bal zonder na te denken. Gramczewski rent richting de bal. Gramczewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-ROUTE - Rawa 2021 Katowice 1:3

84e minuut.
Knapstad speelt de bal door. Dimov met een sublieme pass. Suherman bereikt de bal nog maar net als eerste. Gramczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gramczewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-ROUTE - Rawa 2021 Katowice 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC-ROUTE 60%, Rawa 2021 Katowice 40%.
FC-ROUTE - Rawa 2021 Katowice 1:4