Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rawa 2021 Katowice FC-ROUTE
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32 gemiddelde waardering 21.4
goed Schieten waardeloos
matig Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Dulański passt de bal met de wreef. Potrzebny is nu in balbezit. Knapstad rent richting de bal. Potrzebny verovert de bal door een tackle van achteren. Potrzebny haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Dulański speelt de bal door. Potrzebny bereikt de bal nog maar net als eerste. Knapstad rent richting de bal. Potrzebny onderschept slim de pass. Potrzebny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rawa 2021 Katowice - FC-ROUTE 0:1

16e minuut.
Dimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimov passt de bal in één keer door. Suherman bereikt de bal nog maar net als eerste. Suherman haalt uit met een fantastische trap. Osiecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kosecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Knapstad kopt de bal weg. Osiecki heeft problemen om de bal te vangen. Suherman is nu in balbezit. Suherman haalt uit met een fantastische trap. Kosecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rawa 2021 Katowice - FC-ROUTE 1:1

30e minuut.
Kaszczyszyn is nu in balbezit. Kaszczyszyn passt de bal in één keer door. Potrzebny is nu in balbezit. Dulański bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulański schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Cugowski trapt de bal weg van het doel. Knapstad kopt de bal weg. Daar is Kołcz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimov geeft de bal voor. Kosecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Suherman bereikt de bal nog maar net als eerste. Suherman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rawa 2021 Katowice - FC-ROUTE 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rawa 2021 Katowice 49%, FC-ROUTE 51%.
Rawa 2021 Katowice - FC-ROUTE 2:1

46e minuut.
Dulański speelt de bal door. Ewiak rent richting de bal. Ewiak passt de bal met de wreef. Potrzebny rent richting de bal. Potrzebny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rawa 2021 Katowice - FC-ROUTE 2:2

50e minuut.
Dulański bereikt de bal nog maar net als eerste. Knapstad onderschept slim de pass. Knapstad geeft een lange en hoge pass. Suherman is nu in balbezit. Suherman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kosecki trapt de bal weg. Gramczewski kopt de bal weg. Suherman is nu in balbezit. Suherman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Pękala probeert naar een medespeler te passen. Knapstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Knapstad passt de bal in één keer door. Suherman is nu in balbezit. Suherman draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Berensztein onderschept slim de pass. Daar is Berensztein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berensztein geeft een lange en hoge pass. Dimov rent richting de bal. Dimov schiet op doel. Kosecki bokst de bal weg. Daar is Kołcz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suherman bereikt de bal nog maar net als eerste. Suherman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rawa 2021 Katowice - FC-ROUTE 3:2

82e minuut.
Zawadziński heeft problemen om de bal te vangen. Potrzebny is nu in balbezit. Zawadziński verovert de bal door een tackle van achteren. Dulański onderschept slim de pass. Dulański schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rawa 2021 Katowice 52%, FC-ROUTE 48%.
Rawa 2021 Katowice - FC-ROUTE 3:2