Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Laboratorium smaku miki
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.4 gemiddelde waardering 18
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Bajorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajorski passt de bal zonder na te denken. Grygo is nu in balbezit. Grygo schiet op doel. Zabłocki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Laboratorium smaku - miki 1:0

10e minuut.
Kieslich geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bania met de inworp. Hiacynt geeft een lange en hoge pass. Jelonek kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Poparda rent richting de bal. Poparda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Laboratorium smaku - miki 1:1

34e minuut.
Skuza probeert naar een medespeler te passen. Bajorski rent richting de bal. Bajorski passt de bal met de wreef. Grygo is nu in balbezit. Grygo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Laboratorium smaku - miki 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laboratorium smaku 48%, miki 52%.
Laboratorium smaku - miki 2:1

51e minuut.
Poparda bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieszczycki is nu in balbezit. Poparda bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieszczycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieszczycki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Laboratorium smaku - miki 2:2

59e minuut.
Grudzień geeft een lange en hoge pass. Inworp. Patriak met de inworp. Daar is Hiacynt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hiacynt geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Chytroń trapt de bal weg. Bajorski is nu in balbezit. Bajorski met een sublieme pass. Grygo rent richting de bal. Grygo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Garsta geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skuza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bajorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajorski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laboratorium smaku 24%, miki 76%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Laboratorium smaku - miki 2:2