Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rawa 2021 Katowice UKS Kopernik Poznań
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
28% Spel op eigen helft 72%
26 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.4 gemiddelde waardering 18.5
solide Schieten zwak
matig Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Pękala rent richting de bal. Pękala geeft de bal voor. Durok bereikt de bal nog maar net als eerste. Suherman onderschept slim de pass. Suherman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Gramczewski is nu in balbezit. Kierski speelt de bal door. Dimov probeert naar een medespeler te passen. Suherman rent richting de bal. Suherman haalt uit met een fantastische trap. Mierzwa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Kretek is nu in balbezit. Gramczewski onderschept slim de pass. Gramczewski met een sublieme pass. Suherman rent richting de bal. Suherman schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Klungelig pakt Kucharski de bal. Gramczewski is nu in balbezit. Suherman rent richting de bal. Suherman haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Frej de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dimov neemt de hoekschop. Kucharski heeft problemen om de bal te vangen. Gramczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gramczewski schiet op doel. Mierzwa bokst de bal weg. Suherman rent richting de bal. Suherman haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Rawa 2021 Katowice - UKS Kopernik Poznań 1:0

27e minuut.
Csernai rent richting de bal. Csernai geeft een hoge lob. Kucharski kopt de bal weg. Pakos is nu in balbezit. Pakos draait met de bal, schiet en ... Cugowski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rawa 2021 Katowice - UKS Kopernik Poznań 1:1

29e minuut.
Suherman is nu in balbezit. Suherman passt de bal in één keer door. Daar is Gramczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suherman is nu in balbezit. Suherman haalt uit met een fantastische trap. Mierzwa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Durok geeft de bal voor. Pakos kopt de bal weg. Klungelig pakt Knapstad de bal. Żuchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuchowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Słomczyński kopt de bal weg. Daar is Dimov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dimov passt de bal in één keer door. Suherman rent richting de bal. Suherman draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Doeltrap. Frej trapt de bal weg. Knapstad kopt de bal weg. Suherman is nu in balbezit. Suherman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rawa 2021 Katowice 28%, UKS Kopernik Poznań 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rawa 2021 Katowice - UKS Kopernik Poznań 1:1

48e minuut.
Pękala verovert de bal door een tackle van achteren. Pękala probeert naar een medespeler te passen. Suherman is nu in balbezit. Suherman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rawa 2021 Katowice - UKS Kopernik Poznań 2:1

51e minuut.
Gramczewski is nu in balbezit. Suherman is nu in balbezit. Gramczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Suherman rent richting de bal. Suherman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Pękala geeft een lange en hoge pass. Berensztein bereikt de bal nog maar net als eerste. Berensztein passt de bal zonder na te denken. Dimov rent richting de bal. Dimov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Suherman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suherman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rawa 2021 Katowice - UKS Kopernik Poznań 3:1

63e minuut.
Pakos kopt de bal weg. Pękala bereikt de bal nog maar net als eerste. Pękala met een sublieme pass. Suherman bereikt de bal nog maar net als eerste. Suherman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rawa 2021 Katowice - UKS Kopernik Poznań 4:1

72e minuut.
Ułazik is nu in balbezit. Ułazik passt de bal met de wreef. Suherman is nu in balbezit. Suherman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rawa 2021 Katowice - UKS Kopernik Poznań 5:1

76e minuut.
Kierski met een sublieme pass. Klungelig pakt Knapstad de bal. Knapstad passt de bal in één keer door. Dimov is nu in balbezit. Dimov geeft de bal voor. Mierzwa bokst de bal weg. Suherman maakt een snoekduik en kopt de bal. Mierzwa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rawa 2021 Katowice - UKS Kopernik Poznań 6:1

83e minuut.
Pękala geeft een lange en hoge pass. Frej is nu in balbezit. Suherman verovert de bal door een tackle van achteren. Suherman haalt uit met een fantastische trap. Mierzwa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rawa 2021 Katowice - UKS Kopernik Poznań 7:1

86e minuut.
Pękala speelt de bal door. Gramczewski is nu in balbezit. Gramczewski speelt de bal door. Suherman rent richting de bal. Suherman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rawa 2021 Katowice 28%, UKS Kopernik Poznań 72%.
Rawa 2021 Katowice - UKS Kopernik Poznań 7:1