Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UKS Kopernik Poznań Rawa 2021 Katowice
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
76% Spel op eigen helft 24%
5 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 33.3
zwak Schieten goed
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Kucharski rent richting de bal. Gramczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Gramczewski probeert naar een medespeler te passen. Suherman bereikt de bal nog maar net als eerste. Suherman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Kopernik Poznań - Rawa 2021 Katowice 0:1

5e minuut.
Chojnowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gramczewski rent richting de bal. Gramczewski probeert naar een medespeler te passen. Suherman rent richting de bal. Suherman draait met de bal, schiet en ... Paal!

8e minuut.
Żuchowski is nu in balbezit. Knapstad verovert de bal door een tackle van achteren. Knapstad passt de bal in één keer door. Gramczewski rent richting de bal. Gramczewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Gramczewski heeft problemen om de bal te vangen. Gramczewski met een sublieme pass. Suherman rent richting de bal. Suherman draait met de bal, schiet en ... Mierzwa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Kopernik Poznań - Rawa 2021 Katowice 0:2

14e minuut.
Knapstad verovert de bal door een tackle van achteren. Knapstad geeft een hoge lob. Frej heeft problemen om de bal te vangen. Suherman rent richting de bal. Suherman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Kopernik Poznań - Rawa 2021 Katowice 0:3

21e minuut.
Kucharski geeft de bal voor. Żuchowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Knapstad met een sublieme pass. Klungelig pakt Suherman de bal. Suherman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Knapstad onderschept slim de pass. Knapstad passt de bal in één keer door. Dimov probeert naar een medespeler te passen. Gramczewski is nu in balbezit. Gramczewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Żuchowski speelt de bal door. Pakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Słomczyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pakos raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Żuchowski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Pękala bereikt de bal nog maar net als eerste. Pękala met een sublieme pass. Suherman bereikt de bal nog maar net als eerste. Suherman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Kopernik Poznań - Rawa 2021 Katowice 0:4

44e minuut.
Suherman heeft problemen om de bal te vangen. Gramczewski is nu in balbezit. Gramczewski passt de bal in één keer door. Suherman bereikt de bal nog maar net als eerste. Suherman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UKS Kopernik Poznań 76%, Rawa 2021 Katowice 24%.
UKS Kopernik Poznań - Rawa 2021 Katowice 0:4

46e minuut.
Berensztein is nu in balbezit. Berensztein passt de bal met de wreef. Zawadziński rent richting de bal. Żuchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuchowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

47e minuut.
Ułazik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gramczewski rent richting de bal. Gramczewski passt de bal in één keer door. Suherman rent richting de bal. Suherman draait met de bal, schiet en ... Mierzwa bokst de bal weg.

49e minuut.
Żuchowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pękala de bal. Met opzet legt Żuchowski zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Żuchowski naar de kleedkamers voor een vroege douche.

51e minuut.
Daar is Pękala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kucharski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gramczewski onderschept slim de pass. Gramczewski heeft problemen om de bal te vangen. Gramczewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Daar is Dimov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dimov geeft een lange en hoge pass. Kierski probeert de bal aan de voet te houden. Suherman bereikt de bal nog maar net als eerste. Suherman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Kopernik Poznań - Rawa 2021 Katowice 0:5

64e minuut.
Jarzembowski is nu in balbezit. Jarzembowski met een sublieme pass. Knapstad rent richting de bal. Pakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Dimov rent richting de bal. Dimov geeft de bal voor. Suherman heeft problemen om de bal te vangen. Suherman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Kopernik Poznań - Rawa 2021 Katowice 0:6

71e minuut.
Pękala speelt de bal door. Berensztein bereikt de bal nog maar net als eerste. Berensztein geeft de bal voor. Suherman is nu in balbezit. Suherman schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Chojnowski onderschept slim de pass. Chojnowski speelt de bal door. Kucharski probeert de bal aan de voet te houden. Suherman rent richting de bal. Suherman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Kopernik Poznań - Rawa 2021 Katowice 0:7

80e minuut.
Gramczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Kretek ... Strafschop! Gramczewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gramczewski kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Mierzwa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Kopernik Poznań - Rawa 2021 Katowice 0:8

82e minuut.
Doeltrap. Frej trapt de bal weg van het doel. Pękala kopt de bal weg. Suherman is nu in balbezit. Suherman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Kopernik Poznań - Rawa 2021 Katowice 0:9

89e minuut.
Suherman met een sublieme pass. Słomczyński rent richting de bal. Knapstad met een sublieme pass. Suherman bereikt de bal nog maar net als eerste. Suherman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UKS Kopernik Poznań 75%, Rawa 2021 Katowice 25%.
UKS Kopernik Poznań - Rawa 2021 Katowice 0:9