Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
legia234 miki
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 14.7
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Przywóski speelt de bal door. Kraś rent richting de bal. Kraś speelt de bal door. Cichos rent richting de bal. Cichos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Garsta is nu in balbezit. Garsta geeft een hoge lob. Przywóski kopt de bal weg. Cichos is nu in balbezit. Cichos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: legia234 50%, miki 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
legia234 - miki 0:0

55e minuut.
Gaweł probeert naar een medespeler te passen. Strażak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichos verovert de bal door een tackle van achteren. Cichos haalt uit met een fantastische trap. Zabłocki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Nazderko is nu in balbezit. Chojka maakt een afschuwelijke overtreding. Nazderko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bania zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Stożek bereikt de bal nog maar net als eerste. Stożek schiet op doel. Luba bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
legia234 - miki 0:1

65e minuut.
Główczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Główczyk geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jasiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kraś geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
legia234 - miki 0:2

70e minuut.
Nazderko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Patriak is nu in balbezit. Met opzet legt Wawreńczuk zijn tegenspeler op de grond. Wawreńczuk krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Cichos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichos passt de bal in één keer door. Wawreńczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichos rent richting de bal. Cichos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: legia234 48%, miki 52%.
legia234 - miki 0:2