Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Laboratorium smaku FC Gerard
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
14 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 16.1
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen tragisch


16e minuut.
Riemel passt de bal met de wreef. Chodyniecki is nu in balbezit. Chodyniecki passt de bal in één keer door. Piwko is nu in balbezit. Piwko haalt uit met een fantastische trap. Chytroń verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Ragaman rent richting de bal. Piwko onderschept slim de pass. Piwko passt de bal in één keer door. Chodyniecki is nu in balbezit. Chodyniecki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laboratorium smaku 56%, FC Gerard 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Laboratorium smaku - FC Gerard 0:0

56e minuut.
Bajorski rent richting de bal. Bajorski speelt de bal door. Witczak is nu in balbezit. Grygo verovert de bal door een tackle van achteren. Grygo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Ragaman is nu in balbezit. Ragaman probeert naar een medespeler te passen. Witczak is nu in balbezit. Grygo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grygo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Ragaman is nu in balbezit. Ragaman geeft een hoge lob. Macieszczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajorski is nu in balbezit. Bajorski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Ragaman passt de bal met de wreef. Skuza is nu in balbezit. Riemel begaat een overtreding. Riemel krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laboratorium smaku 18%, FC Gerard 82%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Laboratorium smaku - FC Gerard 0:0