Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC-ROUTE legia234
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 17.2
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Dulański is nu in balbezit. Dulański geeft de bal voor. Przywóski controleert de bal met de borst. Potrzebny bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebny haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Potrzebny bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulański bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebny rent richting de bal. Dulański is nu in balbezit. Dulański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-ROUTE - legia234 1:0

19e minuut.
Cebula geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kropek met de inworp. Wawreńczuk is nu in balbezit. Wawreńczuk draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC-ROUTE - legia234 1:1

24e minuut.
Wawreńczuk passt de bal in één keer door. Kołcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołcz probeert naar een medespeler te passen. Potrzebny rent richting de bal. Potrzebny draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gaweł heeft problemen om de bal te vangen. Potrzebny bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebny draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-ROUTE - legia234 2:1

26e minuut.
Cichos is nu in balbezit. Kołcz rent richting de bal. Cichos verovert de bal door een tackle van achteren. Wawreńczuk is nu in balbezit. Wawreńczuk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC-ROUTE 45%, legia234 55%.
FC-ROUTE - legia234 2:1

49e minuut.
Redlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ewiak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Redlewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Chojka met een snel genomen vrije trap. Cichos probeert de bal met de borst te controleren. Śnieżek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichos onderschept slim de pass. Cichos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC-ROUTE 38%, legia234 62%.
FC-ROUTE - legia234 2:1