Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
miki Fortuna Wyry
Normal Tactiek Katakumby
34% Balbezit 66%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.1 gemiddelde waardering 37.5
slecht Schieten goed
hopeloos Passen redelijk
hopeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Patriak bereikt de bal nog maar net als eerste. Norrvik verovert de bal door een tackle van achteren. Norrvik met een sublieme pass. Mătăsaru rent richting de bal. Mătăsaru draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Mătăsaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraś is nu in balbezit. Mătăsaru verovert de bal door een tackle van achteren. Mătăsaru schiet op doel. Zabłocki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
miki - Fortuna Wyry 0:1

13e minuut.
Negreiros speelt de bal door. Norrvik rent richting de bal. Norrvik passt de bal met de wreef. Arenaza rent richting de bal. Arenaza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Słupik geeft een hoge lob. Norrvik met een sublieme pass. Negreiros met een sublieme pass. Arenaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Arenaza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Zabłocki trapt de bal weg van het doel. Mătăsaru kopt de bal weg. Arenaza is nu in balbezit. Mătăsaru is nu in balbezit. Mătăsaru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Fołtyn geeft een lange en hoge pass. Słupik bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreiros verovert de bal door een tackle van achteren. Mătăsaru is nu in balbezit. Mătăsaru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Mătăsaru rent richting de bal. Słupik rent richting de bal. Mătăsaru probeert naar een medespeler te passen. Arenaza is nu in balbezit. Arenaza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Klungelig pakt Gheorghe de bal. Gheorghe speelt de bal door. Mătăsaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Mătăsaru schiet op doel. Zabłocki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Arenaza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arenaza haalt uit met een fantastische trap. Zabłocki bokst de bal weg.

42e minuut.
Negreiros bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreiros passt de bal in één keer door. Norrvik met een sublieme pass. Mătăsaru is nu in balbezit. Mătăsaru schiet op doel. Zabłocki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: miki 71%, Fortuna Wyry 29%.
miki - Fortuna Wyry 0:1

47e minuut.
Gheorghe passt de bal met de wreef. Fołtyn is nu in balbezit. Fołtyn geeft een hoge lob. Mătăsaru rent richting de bal. Mătăsaru draait met de bal, schiet en ... Zabłocki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Mătăsaru geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Norrvik heeft problemen om de bal te vangen. Norrvik met een sublieme pass. Arenaza heeft problemen om de bal te vangen. Arenaza haalt uit met een fantastische trap. Zabłocki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Negreiros rent richting de bal. Negreiros geeft een lange en hoge pass. Daar is Garsta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mătăsaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Mătăsaru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Conta geeft een hoge lob. Daar is Patriak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Norrvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Norrvik met een sublieme pass. Mătăsaru is nu in balbezit. Paal! Mătăsaru bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
miki - Fortuna Wyry 0:2

73e minuut.
Norrvik draait met de bal, schiet en ... Zabłocki probeert naar een medespeler te passen. Mătăsaru kopt de bal weg. Arenaza is nu in balbezit. Arenaza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Negrilă kopt de bal weg. Fołtyn rent richting de bal. Fołtyn geeft een hoge lob. Mătăsaru is nu in balbezit. Mătăsaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
miki - Fortuna Wyry 0:3

82e minuut.
Kraś geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gheorghe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fołtyn rent richting de bal. Fołtyn geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Strażak geeft de bal voor. Conta kan de bal niet met de borst controleren. Conta probeert naar een medespeler te passen. Mătăsaru rent richting de bal. Mătăsaru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: miki 74%, Fortuna Wyry 26%.
miki - Fortuna Wyry 0:3