Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fortuna Wyry miki
Katakumby Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
25% Spel op eigen helft 75%
28 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 16.5
good Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


1e minuut.
Lerz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lerz geeft een lange en hoge pass. Conta geeft een hoge lob. Arenaza is nu in balbezit. Arenaza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Mătăsaru passt de bal zonder na te denken. Norrvik controleert de bal met de borst. Norrvik passt de bal zonder na te denken. Arenaza is nu in balbezit. Arenaza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Arenaza raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Naleppa komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Mătăsaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Słupik begaat een overtreding. Mătăsaru is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Norrvik met een snel genomen vrije trap. Fołtyn rent richting de bal. Fołtyn geeft de bal voor. Naleppa springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Fołtyn is nu in balbezit. Fołtyn geeft de bal voor. Naleppa rent richting de bal. Naleppa draait met de bal, schiet en ... Zabłocki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Wyry - miki 1:0

23e minuut.
Naleppa met een sublieme pass. Fołtyn is nu in balbezit. Fołtyn geeft een lange en hoge pass. Mătăsaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Mătăsaru haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mătăsaru rent richting de bal. Mătăsaru draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Fołtyn probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mătăsaru de bal. Naleppa is nu in balbezit. Naleppa schiet op doel. Zabłocki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Wyry - miki 2:0

27e minuut.
Poparda speelt de bal door. Fabicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Naleppa verovert de bal door een tackle van achteren. Mătăsaru rent richting de bal. Mătăsaru haalt uit met een fantastische trap. Zabłocki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Klungelig pakt Gheorghe de bal. Gheorghe geeft de bal voor. Garsta probeert de bal met de borst te controleren. Mătăsaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Mătăsaru haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Fołtyn passt de bal zonder na te denken. Daar is Naleppa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naleppa speelt de bal door. Mătăsaru is nu in balbezit. Mătăsaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Wyry - miki 3:0

38e minuut.
Negrilă onderschept slim de pass. Negrilă passt de bal met de wreef. Mătăsaru rent richting de bal. Mătăsaru schiet op doel. Zabłocki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Wyry - miki 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna Wyry 24%, miki 76%.
Fortuna Wyry - miki 4:0

46e minuut.
Fołtyn verovert de bal door een tackle van achteren. Gheorghe geeft een lange en hoge pass. Mătăsaru is nu in balbezit. Mătăsaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Wyry - miki 5:0

48e minuut.
Mătăsaru passt de bal met de wreef. Naleppa rent richting de bal. Garsta probeert naar een medespeler te passen. Naleppa rent richting de bal. Naleppa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Wyry - miki 6:0

56e minuut.
Negreiros bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreiros met een sublieme pass. Klungelig pakt Naleppa de bal. Mătăsaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Mătăsaru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Negreiros is nu in balbezit. Negreiros probeert naar een medespeler te passen. Wietrzny is nu in balbezit. Mătăsaru verovert de bal door een tackle van achteren. Mătăsaru haalt uit met een fantastische trap. Zabłocki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mătăsaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Mătăsaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Wyry - miki 7:0

65e minuut.
Naleppa bereikt de bal nog maar net als eerste. Naleppa probeert naar een medespeler te passen. Mătăsaru rent richting de bal. Mătăsaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Wyry - miki 8:0

72e minuut.
Słupik passt de bal in één keer door. Negreiros rent richting de bal. Negreiros speelt de bal door. Mătăsaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Mătăsaru haalt uit met een fantastische trap. Zabłocki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Patriak bereikt de bal nog maar net als eerste. Norrvik verovert de bal door een tackle van achteren. Norrvik probeert naar een medespeler te passen. Naleppa rent richting de bal. Naleppa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Wyry - miki 9:0

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mătăsaru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wietrzny probeert de bal met de borst te controleren. Negreiros verovert de bal door een tackle van achteren. Negreiros haalt uit met een fantastische trap. Zabłocki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Na een snelle pass probeert Naleppa de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Mătăsaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Mătăsaru speelt de bal door. Garsta rent richting de bal. Naleppa is nu in balbezit. Naleppa haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Wyry - miki 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna Wyry 26%, miki 74%.
Fortuna Wyry - miki 10:0