Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gerard Rawa 2021 Katowice
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
70% Spel op eigen helft 30%
4 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 33.7
zwak Schieten solide
waardeloos Passen redelijk
hopeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Rejmer met de inworp. Górecki rent richting de bal. Górecki speelt de bal door. Chodyniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chodyniecki draait met de bal, schiet en ... Cugowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Dimov probeert naar een medespeler te passen. Makowiecki is nu in balbezit. Suherman verovert de bal door een tackle van achteren. Suherman draait met de bal, schiet en ... Tadejewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Pękala probeert naar een medespeler te passen. Riemel speelt de bal door. Misierewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Suherman onderschept slim de pass. Suherman draait met de bal, schiet en ... Tadejewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Dimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimov probeert naar een medespeler te passen. Gramczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Suherman is nu in balbezit. Suherman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gerard - Rawa 2021 Katowice 0:1

15e minuut.
Górecki is nu in balbezit. Csernai is nu in balbezit. Csernai geeft de bal voor. Suherman rent richting de bal. Suherman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Knapstad probeert naar een medespeler te passen. Daar is Suherman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gramczewski rent richting de bal. Suherman bereikt de bal nog maar net als eerste. Suherman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Knapstad speelt de bal door. Dimov is nu in balbezit. Dimov geeft een hoge lob. Suherman rent richting de bal. Suherman haalt uit met een fantastische trap. Paal!

30e minuut.
Dimov geeft een hoge lob. Suherman is nu in balbezit. Suherman haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Witczak de bal onder controle te krijgen. Tadejewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gerard - Rawa 2021 Katowice 0:2

32e minuut.
Dimov speelt de bal door. Gramczewski is nu in balbezit. Gramczewski met een sublieme pass. Suherman rent richting de bal. Suherman draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

34e minuut.
Dimov verovert de bal door een tackle van achteren. Dimov geeft een lange en hoge pass. Berensztein met een sublieme pass. Gramczewski is nu in balbezit. Gramczewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Csernai passt de bal met de wreef. Knapstad geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Makowiecki de bal. Gramczewski rent richting de bal. Gramczewski schiet op doel. Tadejewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Misierewicz is nu in balbezit. Gramczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gramczewski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Suherman de bal. Suherman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gerard - Rawa 2021 Katowice 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gerard 77%, Rawa 2021 Katowice 23%.
FC Gerard - Rawa 2021 Katowice 0:3

46e minuut.
Knapstad speelt de bal door. Dimov is nu in balbezit. Dimov met een sublieme pass. Gramczewski rent richting de bal. Gramczewski geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Suherman is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gerard - Rawa 2021 Katowice 0:4

52e minuut.
Daar is Riemel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gramczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gramczewski probeert naar een medespeler te passen. Suherman bereikt de bal nog maar net als eerste. Suherman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Chojnowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

58e minuut.
Klungelig pakt Misierewicz de bal. Knapstad is nu in balbezit. Knapstad met een sublieme pass. Klungelig pakt Suherman de bal. Suherman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Misierewicz is nu in balbezit. Knapstad verovert de bal door een tackle van achteren. Knapstad passt de bal met de wreef. Suherman bereikt de bal nog maar net als eerste. Suherman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Doeltrap. Tadejewski met een harde bal richting middenveld. Knapstad kopt de bal weg. Suherman rent richting de bal. Suherman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Cugowski met een harde bal richting middenveld. Górecki heeft problemen om de bal te vangen. Csernai probeert naar een medespeler te passen. Suherman is nu in balbezit. Suherman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dimov met een snelle inworp. Knapstad geeft een lange en hoge pass. Berensztein bereikt de bal nog maar net als eerste. Berensztein geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Riemel probeert naar een medespeler te passen. Knapstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Knapstad met een sublieme pass. Suherman is nu in balbezit. Suherman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Pękala is nu in balbezit. Chodyniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chodyniecki passt de bal zonder na te denken. Suherman is nu in balbezit. Suherman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gerard 62%, Rawa 2021 Katowice 38%.
FC Gerard - Rawa 2021 Katowice 0:4