Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rawa 2021 Katowice FC Gerard
Normal Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
32% Spel op eigen helft 68%
20 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33 gemiddelde waardering 16.1
solide Schieten matig
matig Passen waardeloos
slecht Verdedigen tragisch


9e minuut.
Stelmaszewski met een harde bal richting middenveld. Knapstad kopt de bal weg. Daar is Suherman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gramczewski rent richting de bal. Gramczewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Knapstad passt de bal in één keer door. Dimov rent richting de bal. Dimov speelt de bal door. Suherman rent richting de bal. Suherman schiet op doel. Stelmaszewski bokst de bal weg.

14e minuut.
Górecki met de inworp. Chodyniecki heeft problemen om de bal te vangen. Chodyniecki passt de bal zonder na te denken. Suherman is nu in balbezit. Suherman schiet op doel. Stelmaszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Górecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Csernai probeert naar een medespeler te passen. Knapstad speelt de bal door. Suherman heeft problemen om de bal te vangen. Suherman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Knapstad passt de bal met de wreef. Dimov is nu in balbezit. Dimov geeft een hoge lob. Suherman rent richting de bal. Suherman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rawa 2021 Katowice - FC Gerard 1:0

32e minuut.
Daar is Riemel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gramczewski is nu in balbezit. Gramczewski passt de bal zonder na te denken. Suherman is nu in balbezit. Suherman haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Klungelig pakt Rejmer de bal. Rejmer geeft een lange en hoge pass. Pękala probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Piwko rent richting de bal. Piwko draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cugowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rawa 2021 Katowice 30%, FC Gerard 70%.
Rawa 2021 Katowice - FC Gerard 1:0

48e minuut.
Riemel passt de bal met de wreef. Chodyniecki rent richting de bal. Pękala tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pękala krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Olkiewicz is nu in balbezit. Chojnowski onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Riemel. Riemel krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Na een snelle pass probeert Riemel de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Berensztein met de inworp. Gramczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gramczewski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rawa 2021 Katowice 33%, FC Gerard 67%.
Rawa 2021 Katowice - FC Gerard 1:0