Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Laboratorium smaku FC-ROUTE
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.4 gemiddelde waardering 20.7
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Kaszczyszyn probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tomaszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dulański speelt de bal door. Potrzebny rent richting de bal. Potrzebny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Laboratorium smaku - FC-ROUTE 0:1

13e minuut.
Dulański met een sublieme pass. Potrzebny bereikt de bal nog maar net als eerste. Kieslich bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebny verovert de bal door een tackle van achteren. Potrzebny draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Inworp. Kieslich met de inworp. Ragaman heeft problemen om de bal te vangen. Ewiak is nu in balbezit. Ewiak met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Grudzień geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ewiak met de inworp. Dulański is nu in balbezit. Dulański geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Potrzebny rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Laboratorium smaku - FC-ROUTE 0:2

30e minuut.
Skubiszyński geeft een hoge lob. Kieslich heeft problemen om de bal te vangen. Dulański bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebny is nu in balbezit. Potrzebny schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Kaszczyszyn controleert de bal met de borst. Bajorski is nu in balbezit. Bajorski passt de bal in één keer door. Grygo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grygo draait met de bal, schiet en ... Kosecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laboratorium smaku 53%, FC-ROUTE 47%.
Laboratorium smaku - FC-ROUTE 0:2

47e minuut.
Daar is Kieslich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dulański is nu in balbezit. Potrzebny is nu in balbezit. Dulański is nu in balbezit. Dulański draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Laboratorium smaku - FC-ROUTE 0:3

50e minuut.
Kaszczyszyn geeft de bal voor. Ewiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ewiak met een sublieme pass. Dulański rent richting de bal. Dulański draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Kołcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Macieszczuk onderschept slim de pass. Macieszczuk probeert naar een medespeler te passen. Potrzebny is nu in balbezit. Potrzebny draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Tomaszewski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Posłuszny met een snelle inworp. Dulański is nu in balbezit. Dulański schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Kołcz probeert naar een medespeler te passen. Kieslich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kieslich probeert naar een medespeler te passen. Dulański is nu in balbezit. Dulański schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Ewiak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dulański speelt de bal door. Macieszczuk rent richting de bal. Kołcz verovert de bal door een tackle van achteren. Kołcz geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Laboratorium smaku - FC-ROUTE 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laboratorium smaku 61%, FC-ROUTE 39%.
Laboratorium smaku - FC-ROUTE 0:4