Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rawa 2021 Katowice miki
Normal Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
36% Spel op eigen helft 64%
27 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.1 gemiddelde waardering 14.7
solide Schieten slecht
matig Passen hopeloos
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Csernai is nu in balbezit. Csernai passt de bal met de wreef. Fabicki probeert de bal aan de voet te houden. Suherman bereikt de bal nog maar net als eerste. Suherman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Berensztein passt de bal met de wreef. Fabicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pękala is nu in balbezit. Fabicki verovert de bal door een tackle van achteren. Fabicki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Nazderko met een snelle inworp. Patriak rent richting de bal. Patriak geeft een lange en hoge pass. Stożek is nu in balbezit. Stożek schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Dimov rent richting de bal. Dimov geeft de bal voor. Suherman bereikt de bal nog maar net als eerste. Suherman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rawa 2021 Katowice - miki 1:0

11e minuut.
Knapstad speelt de bal door. Dimov rent richting de bal. Dimov speelt de bal door. Suherman bereikt de bal nog maar net als eerste. Suherman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Patriak onderschept slim de pass. Fabicki is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pękala. Pękala krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Patriak passt de bal zonder na te denken. Suherman is nu in balbezit. Garsta bereikt de bal nog maar net als eerste. Suherman onderschept slim de pass. Suherman haalt uit met een fantastische trap. Zabłocki bokst de bal weg.

17e minuut.
Pękala kopt de bal weg. Suherman is nu in balbezit. Suherman speelt de bal door. Gramczewski rent richting de bal. Gramczewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Inworp. Chojnowski met een snelle inworp. Pękala speelt de bal door. Suherman is nu in balbezit. Suherman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Csernai speelt de bal door. Dimov rent richting de bal. Dimov met een sublieme pass. Suherman is nu in balbezit. Suherman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Berensztein probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Suherman de bal. Suherman met een sublieme pass. Dimov rent richting de bal. Dimov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Słomczyński trapt de bal weg. Gramczewski kopt de bal weg. Pękala probeert naar een medespeler te passen. Suherman rent richting de bal. Suherman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Garsta trapt de bal weg van het doel. Knapstad kopt de bal weg. Daar is Suherman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suherman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rawa 2021 Katowice - miki 2:0

36e minuut.
Gramczewski is nu in balbezit. Stożek onderschept slim de pass. Stożek probeert naar een medespeler te passen. Suherman is nu in balbezit. Suherman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rawa 2021 Katowice - miki 3:0

40e minuut.
Knapstad geeft de bal voor. Suherman bereikt de bal nog maar net als eerste. Suherman heeft problemen om de bal te vangen. Suherman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rawa 2021 Katowice - miki 4:0

43e minuut.
Knapstad kopt de bal weg. Daar is Patriak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gramczewski rent richting de bal. Suherman bereikt de bal nog maar net als eerste. Suherman schiet op doel. Zabłocki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rawa 2021 Katowice 39%, miki 61%.
Rawa 2021 Katowice - miki 4:0

51e minuut.
Patriak passt de bal zonder na te denken. Kraś probeert de bal aan de voet te houden. Suherman rent richting de bal. Suherman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rawa 2021 Katowice - miki 5:0

54e minuut.
Daar is Gramczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patriak is nu in balbezit. Patriak passt de bal zonder na te denken. Suherman bereikt de bal nog maar net als eerste. Suherman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Dimov kopt de bal weg. Suherman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kraś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gramczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Gramczewski schiet op doel. Zabłocki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Suherman rent richting de bal. Suherman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rawa 2021 Katowice - miki 6:0

60e minuut.
Knapstad met een snelle inworp. Dimov is nu in balbezit. Dimov geeft de bal voor. Suherman rent richting de bal. Suherman schiet op doel. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Suherman passt de bal in één keer door. Dimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimov geeft de bal voor. Suherman bereikt de bal nog maar net als eerste. Suherman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rawa 2021 Katowice - miki 7:0

76e minuut.
Knapstad rent richting de bal. Knapstad speelt de bal door. Suherman rent richting de bal. Suherman draait met de bal, schiet en ... Strażak probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Stożek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pękala verovert de bal door een tackle van achteren. Pękala probeert naar een medespeler te passen. Suherman is nu in balbezit. Suherman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Bania bereikt de bal nog maar net als eerste. Pękala is nu in balbezit. Pękala geeft de bal voor. Suherman is nu in balbezit. Suherman haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Rawa 2021 Katowice - miki 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rawa 2021 Katowice 32%, miki 68%.
Rawa 2021 Katowice - miki 8:0