Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
miki Rawa 2021 Katowice
Normal Tactiek Normal
40% Balbezit 60%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.2 gemiddelde waardering 32.6
poor Schieten good
unsatisfactory Passen average
hopeless Verdedigen poor


5e minuut.
Csernai speelt de bal door. Dimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimov geeft de bal voor. Suherman rent richting de bal. Suherman draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
miki - Rawa 2021 Katowice 0:1

11e minuut.
Słomczyński heeft problemen om de bal te vangen. Stożek rent richting de bal. Słomczyński onderschept slim de pass. Fabicki verovert de bal door een tackle van achteren. Fabicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
miki - Rawa 2021 Katowice 1:1

14e minuut.
Knapstad kopt de bal weg. Gramczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gramczewski passt de bal in één keer door. Suherman rent richting de bal. Suherman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
miki - Rawa 2021 Katowice 1:2

21e minuut.
Suherman bereikt de bal nog maar net als eerste. Gramczewski is nu in balbezit. Gramczewski passt de bal in één keer door. Suherman rent richting de bal. Suherman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Dimov speelt de bal door. Suherman bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Suherman de bal. Suherman draait met de bal, schiet en ... Zabłocki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
miki - Rawa 2021 Katowice 1:3

30e minuut.
Garsta geeft de bal voor. Chojnowski rent richting de bal. Nazderko schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nazderko krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Bania geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Knapstad de bal. Knapstad passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Suherman de bal. Suherman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: miki 63%, Rawa 2021 Katowice 37%.
miki - Rawa 2021 Katowice 1:3

59e minuut.
Daar is Suherman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kraś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraś passt de bal in één keer door. Stożek bereikt de bal nog maar net als eerste. Stożek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
miki - Rawa 2021 Katowice 2:3

60e minuut.
Fabicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabicki passt de bal zonder na te denken. Garsta bereikt de bal nog maar net als eerste. Suherman rent richting de bal. Suherman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
miki - Rawa 2021 Katowice 2:4

65e minuut.
Zawadziński probeert naar een medespeler te passen. Słomczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Csernai speelt de bal door. Suherman is nu in balbezit. Suherman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Nazderko geeft de bal voor. Berensztein bereikt de bal nog maar net als eerste. Berensztein geeft een lange en hoge pass. Suherman is nu in balbezit. Suherman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
miki - Rawa 2021 Katowice 2:5

70e minuut.
Pękala heeft problemen om de bal te vangen. Gramczewski probeert naar een medespeler te passen. Suherman bereikt de bal nog maar net als eerste. Gramczewski rent richting de bal. Gramczewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
miki - Rawa 2021 Katowice 2:6

76e minuut.
Gramczewski is nu in balbezit. Gramczewski geeft de bal voor. Garsta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Suherman bereikt de bal nog maar net als eerste. Suherman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
miki - Rawa 2021 Katowice 2:7

84e minuut.
Suherman is nu in balbezit. Suherman passt de bal zonder na te denken. Dimov rent richting de bal. Suherman bereikt de bal nog maar net als eerste. Suherman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
miki - Rawa 2021 Katowice 2:8

88e minuut.
Nazderko rent richting de bal. Chojnowski onderschept slim de pass. Chojnowski geeft een lange en hoge pass. Suherman is nu in balbezit. Suherman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: miki 64%, Rawa 2021 Katowice 36%.
miki - Rawa 2021 Katowice 2:8