Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gerard Fortuna Wyry
Normal Tactiek Katakumby
39% Balbezit 61%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 39.6
average Schieten good
unsatisfactory Passen adequate
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Norrvik probeert naar een medespeler te passen. Arenaza is nu in balbezit. Arenaza probeert naar een medespeler te passen. Mătăsaru is nu in balbezit. Mătăsaru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Mătăsaru verovert de bal door een tackle van achteren. Norrvik probeert naar een medespeler te passen. Fołtyn rent richting de bal. Fołtyn geeft de bal voor. Makowiecki heeft problemen om de bal te vangen. Stelmaszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Arenaza rent richting de bal. Arenaza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gerard - Fortuna Wyry 0:1

10e minuut.
Mătăsaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Misierewicz onderschept slim de pass. Misierewicz probeert naar een medespeler te passen. Arenaza is nu in balbezit. Arenaza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Górecki passt de bal in één keer door. Negreiros is nu in balbezit. Negreiros geeft de bal voor. Daar is Makowiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mătăsaru onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gerard - Fortuna Wyry 0:2

16e minuut.
Misierewicz kopt de bal weg. Negreiros rent richting de bal. Negreiros probeert naar een medespeler te passen. Mătăsaru is nu in balbezit. Mătăsaru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Norrvik passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Riemel de bal onder controle te krijgen. Arenaza rent richting de bal. Arenaza draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Witczak de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Negrilă rent richting de bal. Negrilă probeert naar een medespeler te passen. Fołtyn rent richting de bal. Fołtyn geeft de bal voor. Mătăsaru maakt een snoekduik en kopt de bal. Stelmaszewski bokst de bal weg.

36e minuut.
Riemel passt de bal in één keer door. Góra rent richting de bal. Negrilă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Góra is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Riemel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Lerz geeft een hoge lob. Misierewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreiros tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Misierewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Misierewicz met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Fołtyn geeft een lange en hoge pass. Witczak probeert de bal met de borst te controleren. Mătăsaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Mătăsaru draait met de bal, schiet en ... Stelmaszewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gerard - Fortuna Wyry 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gerard 75%, Fortuna Wyry 25%.
FC Gerard - Fortuna Wyry 0:3

46e minuut.
Fołtyn rent richting de bal. Inworp. Olkiewicz met een snelle inworp. Klungelig pakt Riemel de bal. Fołtyn geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Olkiewicz is nu in balbezit. Arenaza is nu in balbezit. Arenaza passt de bal met de wreef. Mătăsaru is nu in balbezit. Mătăsaru schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gerard - Fortuna Wyry 0:4

57e minuut.
Norrvik passt de bal met de wreef. Negreiros is nu in balbezit. Negreiros speelt de bal door. Mătăsaru rent richting de bal. Mătăsaru schiet op doel. Stelmaszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gerard - Fortuna Wyry 0:5

67e minuut.
Góra kopt de bal weg. Ferron geeft een lange en hoge pass. Mătăsaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Mătăsaru draait met de bal, schiet en ... Stelmaszewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gerard - Fortuna Wyry 0:6

68e minuut.
Góra heeft problemen om de bal te vangen. Fołtyn met een sublieme pass. Mătăsaru is nu in balbezit. Mătăsaru schiet op doel. Makowiecki probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Norrvik rent richting de bal. Misierewicz rent richting de bal. Norrvik speelt de bal door. Klungelig pakt Mătăsaru de bal. Mătăsaru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Fołtyn met een sublieme pass. Arenaza is nu in balbezit. Arenaza passt de bal in één keer door. Mătăsaru heeft problemen om de bal te vangen. Mătăsaru draait met de bal, schiet en ... Stelmaszewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gerard - Fortuna Wyry 0:7

77e minuut.
Mătăsaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejmer is nu in balbezit. Mătăsaru onderschept slim de pass. Mătăsaru draait met de bal, schiet en ... Stelmaszewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gerard - Fortuna Wyry 0:8

78e minuut.
Chodyniecki speelt de bal door. Daar is Piwko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arenaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Arenaza draait met de bal, schiet en ... Stelmaszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Makowiecki geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Negreiros zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mătăsaru is nu in balbezit. Mătăsaru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Mătăsaru geeft een hoge lob. Negrilă kopt de bal weg. Fołtyn geeft een lange en hoge pass. Daar is Mătăsaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mătăsaru draait met de bal, schiet en ... Stelmaszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gerard - Fortuna Wyry 0:9

85e minuut.
Conta geeft een lange en hoge pass. Makowiecki is nu in balbezit. Arenaza verovert de bal door een tackle van achteren. Mătăsaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Mătăsaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gerard - Fortuna Wyry 0:10

88e minuut.
Negrilă kopt de bal weg. Arenaza rent richting de bal. Arenaza probeert naar een medespeler te passen. Mătăsaru rent richting de bal. Mătăsaru haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gerard 84%, Fortuna Wyry 16%.
FC Gerard - Fortuna Wyry 0:10