Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skrzydlate Świnie fc
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


20e minuut.
Szymkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczęch onderschept slim de pass. Szczęch passt de bal met de wreef. Dworzecki is nu in balbezit. Dworzecki schiet op doel. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Mroczka rent richting de bal. Zapiec is nu in balbezit. Zapiec passt de bal in één keer door. Rynkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rynkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Przygocki met de inworp. Zapiec is nu in balbezit. Zapiec geeft een hoge lob. Rynkowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Zapiec is nu in balbezit. Zapiec geeft een hoge lob. Malanowski rent richting de bal. Rynkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Rynkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Wojewódzki onderschept slim de pass. Zapiec verovert de bal door een tackle van achteren. Zapiec met een sublieme pass. Rynkowski rent richting de bal. Rynkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skrzydlate Świnie 37%, fc 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Skrzydlate Świnie - fc 0:0

48e minuut.
Wojewódzki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rynkowski is nu in balbezit. Rynkowski haalt uit met een fantastische trap. Malanowski heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skrzydlate Świnie - fc 1:0

49e minuut.
Terekowski speelt de bal door. Kudłaty met een sublieme pass. Małyczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dworzecki is nu in balbezit. Dworzecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Szymkowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Wojewódzki rent richting de bal. Szymkowiak speelt de bal door. Zapiec rent richting de bal. Zapiec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skrzydlate Świnie 46%, fc 54%.
Skrzydlate Świnie - fc 1:0