Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skrzydlate Świnie Nestea FC
Normal Tactiek Nestak3
38% Balbezit 62%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
17.6 gemiddelde waardering 35.1
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen very good


3e minuut.
Lewalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiolini verovert de bal door een tackle van achteren. Maiolini met een sublieme pass. Kavak rent richting de bal. Kavak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Garjelea rent richting de bal. Albański bereikt de bal nog maar net als eerste. Garjelea verovert de bal door een tackle van achteren. Kavak is nu in balbezit. Kavak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tomecki trapt de bal weg van het doel. Maiolini kopt de bal weg. Kavak rent richting de bal. Kavak schiet op doel. Tomecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Almeida met de inworp. Maiolini heeft problemen om de bal te vangen. Maiolini geeft een hoge lob. Blank is nu in balbezit. Blank haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Kavak is nu in balbezit. Garjelea is nu in balbezit. Garjelea passt de bal zonder na te denken. Kocór bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocór haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Garjelea geeft de bal voor. Kavak rent richting de bal. Kavak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Almeida de bal. Almeida haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skrzydlate Świnie - Nestea FC 0:1

45e minuut.
Albański kan de bal niet met de borst controleren. Blank bereikt de bal nog maar net als eerste. Paziowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paziowski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skrzydlate Świnie 63%, Nestea FC 37%.
Skrzydlate Świnie - Nestea FC 0:1

47e minuut.
Garjelea probeert de bal met de borst te controleren. Niemyty verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kavak. Kavak krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Kocór met een sublieme pass. Garjelea is nu in balbezit. Albański is nu in balbezit. Garjelea verovert de bal door een tackle van achteren. Garjelea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Niemyty geeft de bal voor. Muchowiecki kopt de bal weg. Klungelig pakt Lewalski de bal. Garjelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Garjelea haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Niemyty geeft een lange en hoge pass. Przygocki heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kocór. Kocór krijgt een gele kaart. Przygocki wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

69e minuut.
Garjelea rent richting de bal. Garjelea met een sublieme pass. Almeida is nu in balbezit. Almeida haalt uit met een fantastische trap. Małyczak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Kocór bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocór geeft een hoge lob. Almeida is nu in balbezit. Almeida geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kavak de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Garjelea met een sublieme pass. Daar is Kavak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Małyczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavak verovert de bal door een tackle van achteren. Kavak haalt uit met een fantastische trap. Tomecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Kocór heeft problemen om de bal te vangen. Albański bereikt de bal nog maar net als eerste. Garjelea verovert de bal door een tackle van achteren. Kavak rent richting de bal. Kavak schiet op doel. Tomecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Niemyty geeft de bal voor. Blank probeert de bal aan de voet te houden. Przygocki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Przygocki krijgt een gele kaart. Blank is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stanojković met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skrzydlate Świnie 79%, Nestea FC 21%.
Skrzydlate Świnie - Nestea FC 0:1