Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Poznańska Pyra KS HKS Zawadzkie
Normal Tactiek 4-4-2
36% Balbezit 64%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 38
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 38.8
weak Schieten adequate
weak Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


4e minuut.
Bodnari is nu in balbezit. Bodnari passt de bal zonder na te denken. Pesta rent richting de bal. Tükk verovert de bal door een tackle van achteren. Tükk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Topszewski is nu in balbezit. Tükk onderschept slim de pass. Tükk geeft de bal voor. Bekker springt en kopt de bal. Pesta heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Poznańska Pyra KS - HKS Zawadzkie 0:1

11e minuut.
Grudniewski is nu in balbezit. Bekker verovert de bal door een tackle van achteren. Tükk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekker is nu in balbezit. Bekker schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Bekker draait met de bal, schiet en ... Wanatowski probeert de bal aan de voet te houden. Tovar kopt de bal weg. Bekker rent richting de bal. Bekker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Poznańska Pyra KS - HKS Zawadzkie 0:2

28e minuut.
Bekker is nu in balbezit. Tükk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tükk passt de bal met de wreef. Bekker bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekker schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Doeltrap. Wichura trapt de bal weg van het doel. Tovar kopt de bal weg. Bekker is nu in balbezit. Bekker schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Wichura trapt de bal weg. Tovar probeert naar een medespeler te passen. Brugnola heeft problemen om de bal te vangen. Brugnola geeft een hoge lob. Daar is Wanatowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bekker is nu in balbezit. Bekker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Poznańska Pyra KS - HKS Zawadzkie 0:3

33e minuut.
Wanatowski rent richting de bal. Tükk verovert de bal door een tackle van achteren. Tükk passt de bal zonder na te denken. Bekker rent richting de bal. Bekker draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Hrehoruk speelt de bal door. Tükk rent richting de bal. Tükk passt de bal met de wreef. Bekker heeft problemen om de bal te vangen. Bekker schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Wanatowski is nu in balbezit. Topszewski is nu in balbezit. Tükk onderschept slim de pass. Tükk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bekker maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poznańska Pyra KS - HKS Zawadzkie 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poznańska Pyra KS 85%, HKS Zawadzkie 15%.
Poznańska Pyra KS - HKS Zawadzkie 0:4

56e minuut.
Brugnola met een sublieme pass. Klungelig pakt Tükk de bal. Tükk passt de bal zonder na te denken. Bekker is nu in balbezit. Bekker haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Karski probeert de bal aan de voet te houden. Tovar probeert naar een medespeler te passen. Tükk met een sublieme pass. Bekker rent richting de bal. Bekker draait met de bal, schiet en ... Wichura bokst de bal weg.

63e minuut.
Brugnola passt de bal zonder na te denken. Tükk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tükk onderschept slim de pass. Tükk schiet op doel. Wichura bokst de bal weg. Bekker is nu in balbezit. Bekker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Poznańska Pyra KS - HKS Zawadzkie 0:5

65e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Wichura niet meer kan verder spelen. Chwast komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Inworp. Brugnola met een snelle inworp. Tükk rent richting de bal. Tükk geeft een hoge lob. Bekker maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Chwast trapt de bal weg. Tovar is nu in balbezit. Tovar passt de bal in één keer door. Bekker rent richting de bal. Bekker schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Brugnola probeert naar een medespeler te passen. Tükk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tükk passt de bal zonder na te denken. Bekker bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekker draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Wanatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanatowski geeft een hoge lob. Parrana geeft een hoge lob. Bekker is nu in balbezit. Bekker draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Klungelig pakt Berliński de bal. Berliński speelt de bal door. Daar is Grudniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bekker is nu in balbezit. Bekker draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poznańska Pyra KS 77%, HKS Zawadzkie 23%.
Poznańska Pyra KS - HKS Zawadzkie 0:5