Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc FC Porto
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 22.9
slecht Schieten matig
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen matig


1e minuut.
Izdebski verovert de bal door een tackle van achteren. Gnat bereikt de bal nog maar net als eerste. Cejrowski onderschept slim de pass. Izdebski onderschept slim de pass. Izdebski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc - FC Porto 0:1

6e minuut.
Szczęch heeft problemen om de bal te vangen. Gruszecki is nu in balbezit. Gruszecki met een sublieme pass. Izdebski bereikt de bal nog maar net als eerste. Izdebski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Giżycki met een sublieme pass. Wojewódzki rent richting de bal. Izdebski onderschept slim de pass. Izdebski haalt uit met een fantastische trap. Malanowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc - FC Porto 0:2

20e minuut.
Trochimiuk probeert naar een medespeler te passen. Szczęch met een sublieme pass. Reks bereikt de bal nog maar net als eerste. Dworzecki rent richting de bal. Dworzecki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Dworzecki is nu in balbezit. Gruszecki onderschept slim de pass. Szczęch tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szczęch krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Cejrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cejrowski geeft de bal voor. Szczerbal rent richting de bal. Dworzecki verovert de bal door een tackle van achteren. Dworzecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc 47%, FC Porto 53%.
fc - FC Porto 0:2

47e minuut.
Gruszecki probeert de bal aan de voet te houden. Izdebski is nu in balbezit. Lipczyński speelt de bal door. Izdebski is nu in balbezit. Izdebski schiet op doel. Komornicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Dworzecki probeert naar een medespeler te passen. Lipczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipczyński met een sublieme pass. Dworzecki rent richting de bal. Dworzecki haalt uit met een fantastische trap. Paal!

63e minuut.
Lipczyński rent richting de bal. Izdebski onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wojewódzki. Izdebski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Izdebski komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Łoskot controleert de bal met de borst. Wojewódzki is nu in balbezit. Wojewódzki probeert naar een medespeler te passen. Gnat bereikt de bal nog maar net als eerste. Gnat haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Gnat heeft problemen om de bal te vangen. Cejrowski onderschept slim de pass. Cejrowski geeft de bal voor. Dworzecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dworzecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Daar is Kudłaty, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kudłaty geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rusek de bal. Dworzecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dworzecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Izdebski probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Terekowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kudłaty controleert de bal met de borst. Kudłaty geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Szczerbal probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dominikowski de bal. Gruszecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczęch is nu in balbezit. Szczęch geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Inworp. Łoskot zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wojewódzki rent richting de bal. Izdebski verovert de bal door een tackle van achteren. Izdebski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc - FC Porto 0:3

89e minuut.
Trochimiuk geeft de bal voor. Pytloch rent richting de bal. Gnat verovert de bal door een tackle van achteren. Gnat schiet op doel. Komornicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Komornicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc 55%, FC Porto 45%.
fc - FC Porto 0:3