Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HKS Zawadzkie Skrzydlate Świnie
4-4-2 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
23% Spel op eigen helft 77%
29 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.9 gemiddelde waardering 18.7
adequate Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


8e minuut.
Niemyty met een harde bal richting middenveld. Tovar kopt de bal weg. Klungelig pakt Fornal de bal. Tükk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tükk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Trezeguet met een harde bal richting middenveld. Popovici kopt de bal weg. Klungelig pakt Tükk de bal. Tükk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Brugnola bereikt de bal nog maar net als eerste. Brugnola passt de bal met de wreef. Bekker rent richting de bal. Bekker draait met de bal, schiet en ... Tomecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Zawadzkie - Skrzydlate Świnie 1:0

24e minuut.
Brugnola bereikt de bal nog maar net als eerste. Brugnola geeft een hoge lob. Małyczak controleert de bal met de borst. Bekker rent richting de bal. Bekker haalt uit met een fantastische trap. Tomecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Zapiec raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wańkowicz komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Szymkowiak is nu in balbezit. Szymkowiak met een sublieme pass. Daar is Berliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rynkowski is nu in balbezit. Rynkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HKS Zawadzkie - Skrzydlate Świnie 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HKS Zawadzkie 29%, Skrzydlate Świnie 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HKS Zawadzkie - Skrzydlate Świnie 1:1

48e minuut.
Bekker heeft problemen om de bal te vangen. Bekker passt de bal met de wreef. Przygocki rent richting de bal. Tovar rent richting de bal. Tovar geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Daar is Tükk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tükk geeft een lange en hoge pass. Bekker bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekker haalt uit met een fantastische trap. Daar is Niemyty, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Tovar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wańkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovar verovert de bal door een tackle van achteren. Tükk is nu in balbezit. Tükk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Fojut probeert naar een medespeler te passen. Popovici is nu in balbezit. Popovici geeft een hoge lob. Bekker bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekker schiet op doel. Tomecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bekker bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Zawadzkie - Skrzydlate Świnie 2:1

57e minuut.
Tükk passt de bal zonder na te denken. Daar is Bekker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szymkowiak. Szymkowiak krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Tükk met een sublieme pass. Klungelig pakt Bekker de bal. Albański bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekker verovert de bal door een tackle van achteren. Bekker haalt uit met een fantastische trap. Tomecki bokst de bal weg. Tükk is nu in balbezit. Tükk haalt uit met een fantastische trap. Tomecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Zawadzkie - Skrzydlate Świnie 3:1

66e minuut.
Albański bereikt de bal nog maar net als eerste. Albański speelt de bal door. Szymkowiak rent richting de bal. Bekker bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekker draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Małyczak is nu in balbezit. Małyczak geeft de bal voor. Wańkowicz kopt de bal weg. Fojut geeft een hoge lob. Bekker rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Zawadzkie - Skrzydlate Świnie 4:1

72e minuut.
Fojut rent richting de bal. Fojut geeft de bal voor. Tovar probeert naar een medespeler te passen. Tükk is nu in balbezit. Tükk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bekker bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Zawadzkie - Skrzydlate Świnie 5:1

76e minuut.
Daar is Albański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tovar verovert de bal door een tackle van achteren. Tükk rent richting de bal. Tükk schiet op doel. Tomecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Zawadzkie - Skrzydlate Świnie 6:1

78e minuut.
Rynkowski speelt de bal door. Scutaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Przygocki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Scutaru wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Scutaru kan niet meer verder spelen. Lozančev komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Bekker speelt de bal door. Tükk is nu in balbezit. Szymkowiak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tükk raakt geblesseerd tijdens het duel. Tükk neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Zawadzkie - Skrzydlate Świnie 7:1

87e minuut.
Szymkowiak kopt de bal weg. Tovar controleert de bal met de borst. Tovar met een sublieme pass. Bekker bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekker haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HKS Zawadzkie 17%, Skrzydlate Świnie 83%.
HKS Zawadzkie - Skrzydlate Świnie 7:1