Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skrzydlate Świnie HKS Zawadzkie
Normal Tactiek 4-4-2
43% Balbezit 57%
79% Spel op eigen helft 21%
2 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 38.2
slecht Schieten matig
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


11e minuut.
Paziowski passt de bal met de wreef. Saccomanno probeert naar een medespeler te passen. Fojut probeert naar een medespeler te passen. Scutaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Scutaru geeft een lange en hoge pass. Tomecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bekker rent richting de bal. Bekker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skrzydlate Świnie - HKS Zawadzkie 0:1

17e minuut.
Szymkowiak heeft problemen om de bal te vangen. Bekker rent richting de bal. Bekker passt de bal zonder na te denken. Serrao bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrao haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Scutaru speelt de bal door. Klungelig pakt Zapiec de bal. Tovar geeft een hoge lob. Bekker maakt een snoekduik en kopt de bal. Tomecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skrzydlate Świnie - HKS Zawadzkie 0:2

30e minuut.
Doeltrap. Tomecki trapt de bal weg van het doel. Albański kopt de bal weg. Bekker is nu in balbezit. Bekker draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Niemyty bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemyty geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brugnola met de inworp. Serrao geeft een lange en hoge pass. Tomecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bekker is nu in balbezit. Bekker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skrzydlate Świnie - HKS Zawadzkie 0:3

35e minuut.
Zapiec kopt de bal weg. Daar is Fojut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fojut geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Paziowski de bal. Brugnola geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Serrao is nu in balbezit. Serrao passt de bal in één keer door. Bekker probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Serrao bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrao draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Tomecki trapt de bal weg. Klungelig pakt Bodnari de bal. Bodnari speelt de bal door. Bekker bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekker schiet op doel. Tomecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Serrao rent richting de bal. Serrao draait met de bal, schiet en ... Tomecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skrzydlate Świnie - HKS Zawadzkie 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skrzydlate Świnie 80%, HKS Zawadzkie 20%.
Skrzydlate Świnie - HKS Zawadzkie 0:4

47e minuut.
Scutaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Scutaru geeft een lange en hoge pass. Bekker heeft problemen om de bal te vangen. Serrao bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrao haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Kryszałowicz rent richting de bal. Scutaru verovert de bal door een tackle van achteren. Scutaru probeert naar een medespeler te passen. Serrao bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrao schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Trezeguet trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Serrao de bal. Serrao probeert naar een medespeler te passen. Bekker rent richting de bal. Bekker schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Skrzydlate Świnie - HKS Zawadzkie 0:5

60e minuut.
Albański passt de bal in één keer door. Małyczak rent richting de bal. Bekker bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekker draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Serrao bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemyty is nu in balbezit. Serrao onderschept slim de pass. Serrao draait met de bal, schiet en ... Tomecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skrzydlate Świnie - HKS Zawadzkie 0:6

65e minuut.
Klungelig pakt Małyczak de bal. Niemyty bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekker is nu in balbezit. Bekker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skrzydlate Świnie - HKS Zawadzkie 0:7

73e minuut.
Serrao rent richting de bal. Serrao met een sublieme pass. Bekker is nu in balbezit. Bekker haalt uit met een fantastische trap. Tomecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skrzydlate Świnie - HKS Zawadzkie 0:8

74e minuut.
Brugnola passt de bal in één keer door. Bodnari geeft een lange en hoge pass. Bekker rent richting de bal. Bekker heeft problemen om de bal te vangen. Bekker haalt uit met een fantastische trap. Tomecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Brugnola rent richting de bal. Brugnola schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Brugnola rent richting de bal. Brugnola haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tomecki trapt de bal weg. Tovar probeert naar een medespeler te passen. Bekker rent richting de bal. Bekker schiet op doel. Tomecki bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Skrzydlate Świnie - HKS Zawadzkie 0:9

81e minuut.
Bodnari probeert de bal aan de voet te houden. Tovar met een sublieme pass. Scutaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Scutaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scutaru geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bekker kan de bal niet met de borst controleren. Bekker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skrzydlate Świnie - HKS Zawadzkie 0:10

84e minuut.
Tovar is nu in balbezit. Tovar geeft de bal voor. Bekker bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekker haalt uit met een fantastische trap. Małyczak probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tomecki probeert naar een medespeler te passen. Parrana is nu in balbezit. Bodnari rent richting de bal. Parrana probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bekker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Bodnari passt de bal met de wreef. Scutaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Scutaru probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Serrao de bal. Serrao geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skrzydlate Świnie 78%, HKS Zawadzkie 22%.
Skrzydlate Świnie - HKS Zawadzkie 0:10