Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Poznańska Pyra KS Nestea FC
Normal Tactiek Nestak3
35% Balbezit 65%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 27
5 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 35.7
weak Schieten solid
poor Passen adequate
hopeless Verdedigen good


3e minuut.
Kocór is nu in balbezit. Blank bereikt de bal nog maar net als eerste. Blank passt de bal zonder na te denken. El Assoudi bereikt de bal nog maar net als eerste. El Assoudi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Almeida probeert naar een medespeler te passen. Garjelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Topszewski rent richting de bal. Garjelea verovert de bal door een tackle van achteren. Garjelea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Poznańska Pyra KS - Nestea FC 0:1

13e minuut.
Tărăşilă rent richting de bal. Pochyła tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tărăşilă raakt geblesseerd tijdens het duel. Tărăşilă zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Hrehoruk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El Assoudi bereikt de bal nog maar net als eerste. El Assoudi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Holum is nu in balbezit. Topszewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Holum is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Holum zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. El Assoudi maakt een snoekduik en kopt de bal. Wichura probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Copik is nu in balbezit. Holum bereikt de bal nog maar net als eerste. Copik maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Copik moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Copik schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Holum raakt geblesseerd tijdens het duel. Ostoja met een snel genomen vrije trap. El Assoudi maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Almeida kan de bal niet met de borst controleren. Almeida geeft de bal voor. Blank kopt de bal weg. Daar is El Assoudi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El Assoudi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Poznańska Pyra KS - Nestea FC 0:2

33e minuut.
Kocór speelt de bal door. Almeida is nu in balbezit. Almeida speelt de bal door. El Assoudi is nu in balbezit. El Assoudi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Poznańska Pyra KS - Nestea FC 0:3

35e minuut.
Blank heeft problemen om de bal te vangen. Topszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Blank tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Blank krijgt een gele kaart. Topszewski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

39e minuut.
Topszewski is nu in balbezit. Blank onderschept slim de pass. Blank probeert naar een medespeler te passen. El Assoudi is nu in balbezit. El Assoudi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Holum geeft de bal voor. Blank rent richting de bal. Blank probeert naar een medespeler te passen. El Assoudi rent richting de bal. El Assoudi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Almeida kopt de bal weg. Pesta bereikt de bal nog maar net als eerste. El Assoudi verovert de bal door een tackle van achteren. El Assoudi draait met de bal, schiet en ... Wichura probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Poznańska Pyra KS - Nestea FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poznańska Pyra KS 75%, Nestea FC 25%.
Poznańska Pyra KS - Nestea FC 0:4

51e minuut.
Tărăşilă trapt de bal weg van het doel. Daar is Grudniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kocór met een sublieme pass. El Assoudi rent richting de bal. El Assoudi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Almeida onderschept slim de pass. Almeida geeft de bal voor. El Assoudi rent richting de bal. El Assoudi schiet op doel. Wanatowski probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Poznańska Pyra KS - Nestea FC 0:5

56e minuut.
Topszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Topszewski probeert naar een medespeler te passen. Grudniewski is nu in balbezit. El Assoudi onderschept slim de pass. El Assoudi schiet op doel. Wichura bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Kocór kopt de bal weg. Blank is nu in balbezit. Blank geeft de bal voor. El Assoudi krijgt zijn hoofd ertegen. Wichura maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wichura trapt de bal weg van het doel. Holum kopt de bal weg. Garjelea is nu in balbezit. Garjelea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Daar is Almeida, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Almeida geeft een lange en hoge pass. Daar is Wanatowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El Assoudi bereikt de bal nog maar net als eerste. El Assoudi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Wanatowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Blank met de inworp. Garjelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Garjelea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Poznańska Pyra KS - Nestea FC 0:6

83e minuut.
Klungelig pakt Hrehoruk de bal. Grudniewski is nu in balbezit. Garjelea onderschept slim de pass. El Assoudi is nu in balbezit. El Assoudi draait met de bal, schiet en ... Wichura probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Poznańska Pyra KS - Nestea FC 0:7

89e minuut.
Na een snelle pass probeert El Assoudi de bal onder controle te krijgen. Garjelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Garjelea passt de bal met de wreef. El Assoudi rent richting de bal. El Assoudi haalt uit met een fantastische trap. Wichura bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poznańska Pyra KS 82%, Nestea FC 18%.
Poznańska Pyra KS - Nestea FC 0:7